ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Ήμασταν καλύτεροι"

Αναστόπουλος: "Ήμασταν καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό πως ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και άξιζε την νίκη.

Ο τεχνικός της ομάδας του ΟΦΗ στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του και στο γεγονός ότι οι Κρητικοί μπόρεσαν και γύρισαν δυο φορές την εις βάρους τους κατάσταση.

Ο Αναστόπουλος υποστήριξε πως η ομάδα του αρχίζει σιγά-σιγά και αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο και γίνεται ολοένα και περισσότερο ομάδα.

"Εγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με τέσσερα γκολ και όμορφες φάσεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Φάγαμε δύο κρύα γκολ. Παρ' όλα αυτά, δύο φορές βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε και νομίζω ότι αν μια ομάδα δικαιούται τη νίκη, αυτή ήταν η δική μας.

Εμείς δείξαμε σε αυτό το παιχνίδι ότι σιγά – σιγά αρχίζουμε και γινόμαστε ομάδα, που είναι αυτό το ζητούμενο. Οπως είπα και μετά τον Πλατανιά, θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Σε κάποια διαστήματα, το είχαμε αυτό. Γενικά, ήμασταν πολύ καλύτεροι από το παιχνίδι με τον Πλατανιά απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Κρατάμε την μεγάλη διάθεση που δείξαμε και βρήκαμε τα αποθέματα για να ισοφαρίσουμε. Ειδικά, μετά την ισοφάριση ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοση μας. Να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός και αποτελεί την δύναμη μας. Από αύριο, ξεκινάμε την δουλειά καθώς ακολουθεί μια τετράδα – φωτιά, αρχής γενομένης από το Σάββατο".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ