ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αναστόπουλος: "Είμαστε μέσα στο στόχο"

Αναστόπουλος: "Είμαστε μέσα στο στόχο"
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος κόντρα στον Πανιώνιο ο οποίος με μια φάση πήρε το παιχνίδι, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος κόντρα στον Πανιώνιο ο οποίος με μια φάση πήρε το παιχνίδι, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως η ομάδα είναι μέσα στον στόχο της και κοιτάει το επόμενο παιχνίδι αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος:

" Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο θα χαρακτήριζα ντέρμπι. Από δικής μας πλευράς θέλαμε τη νίκη για να διατηρηθούμε κοντά στο στόχο. Από την άλλη ο Πανιώνιος δίνει κι αυτός τη δική του μάχη.

Όσο για την εικόνα του αγώνα, ήμασταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια, είχαμε τον έλεγχο, είχαμε τις φάσεις κι αν μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε και να πετύχουμε γκολ, η εξέλιξη σίγουρα θα ήταν διαφορετική.

Ο Πανιώνιος πέτυχε γκολ από μια ανύποπτη φάση, δεν υπάρχει η φάση του Πανιωνίου και οι επόμενες ήταν στο τέλος που είχαμε βγει μπροστά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, μας έλειπε το γκολ".

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα, είπε: " Συνεχίζουμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι σημαντικό και είναι με τον Αστέρα στο γήπεδο μας. Αν δεν κάνεις γκολ δεν παίρνεις το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, είμαστε μέσα στο στόχο".

Για την διαιτησία του Μάνταλου, είπε: " Είναι αρχή μου και δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία. Το μόνο που μπορώ να πω, το οποίο έπεσε στην αντίληψή μου, ήταν ότι ο διαιτητής έδειξε 4 λεπτά καθυστερήσεις και με μια μπάλα παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο πάμε στα 5 και έληξε στο 3 και 30. Από εκεί και πέρα, τα συμπεράσματα δικά σας".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ