ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Υπήρξαν παίκτες που δεν ανταποκρίθηκαν"

Αναστασίου: "Υπήρξαν παίκτες που δεν ανταποκρίθηκαν"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου πως οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν εντελώς διαφορετική εικόνα από ότι περίμενε αλλα τόνισε ότι δεν θα επηρεάσει ενόψει της συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 από τοπν Ολυμπιακό Βόλου στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης και ο Γιάννης Αναστασίου δεν είδε αυτά που ήθελε να δει όπως τόνισε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε τα παράπονα του για τους ποδοσφαιριστές του που δεν ανταποκρίθηκαν αλλά παράλληλα δήλωσε πως η ήττα αυτή δεν θα επηρέασει την προσπάθεια των πράσινων και πως ακόμα και μέσα από αυτή βγήκαν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

Χαρακτηριστικά τα όσα υποστήριξε ο Έλληνας τεχνικός:

"Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στον Βόλο με ένα σκορ 4-0 που ουσιαστικά μας έδινε την πρόκριση. Θέλαμε να δοκιμάσουμε και να δούμε κάποια πράγματα στην ομάδα και το επίπεδο κάποιων παικτών και σε τι κατάσταση βρίσκονται, για να ξέρουμε τι μπορούμε να υπολογίζουμε στη συνέχεια.

Θα έλεγα ότι αρκετοί από αυτούς τους παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν, κάτι το οποίο είναι άσχημο για μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε, συνεχίζεται η προσπάθεια.

Τα παιδιά πρέπει να δουλέψουν πιο πολύ και να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή και σε αυτή την προσπάθεια τους χρειαζόμαστε όλους. Με νοοτροπία σαν τη σημερινή δεν έχουμε πολλές ελπίδες.

Την περασμένη Κυριακή δείξαμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε και σήμερα είχαμε εντελώς διαφορετική εικόνα. Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου που παίζει καλό ποδόσφαιρο, πρέπει και εμείς να μπαίναμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Θα λέγαμε ότι δοκιμάσαμε κάποια πράγματα για την Κυριακή που έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Τα κρατάμε εντός ομάδος αυτά που είδαμε και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στον Πανθρακικό. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του και καλή συνέχεια στον κ. Ρόκα που κάνει μία πάρα πολύ καλή δουλειά".

Θεωρείτε ότι αυτή η ήττα θα επηρεάσει τον Παναθηναϊκό εν όψει της συνέχειας;
"Δεν θα μας επηρεάσει καθόλου αυτό το παιχνίδι. Ηταν ένα τεστ για εμάς. Συνεχίζουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ