ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Το μυαλό μας μόνο στον Εργοτέλη"

Αναστασίου: "Το μυαλό μας μόνο στον Εργοτέλη"
Αναστασίου INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε να επικεντρώσει την προσοχή των παικτών του στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη λέγοντας τους λίγα λόγια και... καλά. Θα προλάβει το ντέρμπι ο Πράνιτς.

Πριν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό οι... προειδοποιητικές βολές μέσω ομιλών του Γιάννη Αναστασίου για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με την ομάδα της Κομοτηνής ήταν πολλές.

Τόσο σε κοινή θέα... στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι όσο και σε κατ' ιδίαν συζητήσεις και ομιλίες σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Και όμως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού από ότι φάνηκε δεν εισακούστηκε από κανέναν και το Τριφύλλι το πλήρωσε.

Στην προπόνηση της Πέμπτης τώρα ο Γιάννης Αναστασίου είπε λίγα λόγια και... καλά προσπαθώντας να κρατήσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών του μόνο στο ματς του Σαββάτου και μακριά από το... ντέρμπι.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε χαρακτηριστικά: «Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα. Το καταλάβατε; Μόνο το επόμενο ματς μας ενδιαφέρει και μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας και τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα".

Προλαβαίνει το ντέρμπι ο Πράνιτς

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον τραυματισμό του Ντιάνελ Πράνιτς ο Κροάτης άσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Παρασκευή αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι του Σαββάτου (2/11) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το πιθανότερο είναι πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και στο ματς με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο αλλά προκειμένου να μην ρισκάρει και να παίξει 100% στο ματς με τους "ερυθρόλευκους" πιθανότατα θα μείνει και εκτός του αγώνα Κυπέλλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ