ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Πρέπει να αποκτήσουμε διάρκεια"

Αναστασίου: "Πρέπει να αποκτήσουμε διάρκεια"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Πέμπτης, ζητώντας τους να κρατήσουν την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στον Εργοτέλη.

Η μεγάλη διαφορά στην απόδοση του Παναθηναϊκού από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη παραμένει ακόμα άλυτο μυστήριο για τον Έλληνα τεχνικό όσο και αν το ανέλυσε ή το συζήτησε με τους συνεργάτες του.

Το παραδέχτηκε μάλιστα και κατά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Τετάρτης.

Συγχρόνως, στάθηκε στη διάθεση και στην εμφάνιση τους στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης, αλλά και στα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν, στοιχεία τα οποία τους οδήγησαν στη νίκη απέναντι στους Κρητικούς.

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση που δείξατε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί και βγάλαμε στο γήπεδο μεγάλο μέρος απ' όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις.

Αυτή την εικόνα θέλω να έχουμε, αλλά πρέπει να σταθεροποιηθούμε και να αποκτήσουμε διάρκεια. Μπορούμε να βελτιωθούμε πάρα πολύ ακόμα" ανέφερε αρχικά ο Αναστασίου.

"Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν άλλη ομάδα. Γυρίσαμε πίσω, κλειστήκαμε, δώσαμε χώρους στον αντίπαλο και τον αφήσαμε να κάνει παιχνίδι.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε τόση διαφορά. Αυτό το νεκρό διάστημα είναι ανεξήγητο. Πρέπει να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε, γιατί σε άλλο παιχνίδι μπορεί να μας στοιχίσει.

Όμως μου άρεσε πάρα πολύ ότι παλέψατε μέχρι τέλους και διεκδικήσατε τη νίκη. Αυτό να το κρατήσουμε" συμπλήρωσε έπειτα.

Κλείνοντας, τόνισε: "Τώρα παίζουμε με τον Αστέρα, είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος και εάν θέλουμε να πετύχουμε άλλη μία νίκη, πρέπει να βελτιωθούμε πάρα πολύ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ