ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αναστασίου: "Να μην βάζουμε τους παίκτες στον τοίχο και να τους εκτελούμε"

Ο Γιάννης Αναστασίου στη διάρκεια του αγώνα Παναιτωλικός - ΑΕΚ | 3 Οκτωβρίου 2021
Ο Γιάννης Αναστασίου στη διάρκεια του αγώνα Παναιτωλικός - ΑΕΚ | 3 Οκτωβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, μίλησε και για την αλλαγή τερματοφύλακα που έκανε στο ημίχρονο με τον Μελίσα να παίρνει τη θέση του Ροντρίγκεζ.

Στη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ και την ήττα της ομάδας του Αγρινίου ο τεχνικός της, Γιάννης Αναστασίου, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι τόσο για την εικόνα της ομάδας του πάλι μπήκε στο ματς μετά το 30' όσο και για την αλλαγή γκολκίπερ που έκανε στο ημίχρονο.

Όπως σημείωσε ο Ροντρίγκεζ φαινόταν πως δεν ήταν καλά ψυχολογικά αλλά τόνισε πως είναι λογικό να υπάρχει διάστημα όπου κάποιοι παίκτες έχουν μια περίοδο ντερφορμαρίσματος αλλά δεν γίνεται να τους βάζεις στον τοίχο και να τους εκτελείς.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Δυστυχώς είναι κάτι που το συζητάμε. Κάθε φορά λέμε να ξεκινήσουμε καλα το παιχνίδια, να ξεκινήσουμε με αυτό που μπορούμε να κάνουμε και όχι να περιμένουμε να δεχτούμε ένα-δύο γκολ και να αντιδράσουμε. Για μια ακόμη φορά κάναμε ξανά το ίδιο πράγμα.

Είναι κάτι δυστυχώς που απ' ότι φαίνεται θέλει πολύ δουλειά ακόμα εκεί. Να αλλάξουμε μια νοοτροπία, έναν τρόπο σκέψης που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε βοηθήσει την ομάδα. Θέλουμε να το αλλάξουμε, απ' ότι φαίνεται θέλει χρόνο. Ξέρουμε και συγκεντρωνόμαστε εκεί ώστε να είμαστε αυτοί που πρέπει από την αρχή του παιχνιδιού αλλά στην ουσία πετάμε το πρώτο τέταρτο, είκοσι, τριάντα λεπτά και μετά δείχνουμε τις δυνατότητες μας γιατί θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα.

Νομίζω πως σε κάθε παιχνίδι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Βάλαμε ένα ωραίο γκολ μετά από συνδυασμό, πιέσαμε την ΑΕΚ αρκετά για να ισοφαρίσουμε και στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ με μια επίθεση έβαλε το γκολ. Χάσαμε ένα ριμπάουντ πάλι που για εμάς είναι μια αντίδραση που την πληρώσαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, αντιδράμε πολύ αργά στις δεύτερες μπάλες και αυτό μας κοστίζει".

Για την αλλαγή γκολκίπερ στο δεύτερο μέρος:

"Πάντα γίνονται κάποιες αλλαγές με απώτερο σκοπό το καλό της ομάδας. Τη δεδομένη στιγμή ο Ντιέγκο δεν έδειχνε να πατάει καλά, δεν φαινόταν ψυχολογικά καλά. Πρέπει να παίρεις κάποιες αποφάσεις. Το σημαντικό είναι για εμένα πως όλα τα παιδιά που είναι στην ομάδα έχουν την εμπιστοσύνη μου. Σίγουρα ο καθένας περνάει μια κατάσταση ντερφορμαρίσματος, αλλά το άλλο είναι ότι δεν θέλουμε τους παίκτες μας να τους βάζουμε στον τοίχο για να τους εκτελέσουμε. Όλοι οι παίκτες έχουν δυνατότητες, έχουν ικανότητες. Πιστεύουμε σε αυτούς. Μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση, είναι στο χέρι το δικό μας να τους επαναφέρουμε στις δυνατότητες που έχουν και αυτό που μπορούν να κάνουν και δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ