STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναστασιάδης: "Θα με κάνατε κομμάτια"

Αναστασιάδης: "Θα με κάνατε κομμάτια"
INTIME SPORTS

Την Παναγιά ευχαρίστησε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά τη νίκη του Πλατανιά. "Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με τα μάτια ούτε με το στόμα", απάντησε ο Σάββας Παντελίδης.

Αρκετές ατάκες για... τίτλους έδωσαν οι δύο προπονητές, ο Άγγελος Αναστασιάδης και ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Πλατανιάς-Λεβαδειακός.

Ο Αναστασιάδης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του και έσπευσε να προσθέσει πως δεν τελείωσε ο αγώνας που κάνουν οι παίκτες του για να κάνουν... Ανάσταση.

" Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, με πολλές ιδιαιτερότητες. Έπρεπε να γίνουν ορισμένα πράγματα, για τα οποία ρισκάραμε πάρα πολύ, αλλά έπρεπε να γίνουν. Είμαι ευχαριστημένος από τα περισσότερα παιδιά εκτός από πολύ λίγες εξαιρέσεις. Παραμένουμε στον αγώνα για να κάνουμε Ανάσταση. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με αρρώστιες και έπρεπε να κάνουμε σωστή διαχείριση του ρόστερ για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε όσο το δυνατόν γινόταν καλύτερα και πιστεύω ότι όλα πήγαν όπως τα σχεδιάσαμε και τα περιμέναμε. Το ρίσκο πάντως ήταν πολύ μεγάλο και ποδοσφαιρικά, αλλά και προπονητικά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Τώρα βέβαια που είναι καλό το αποτέλεσμα, είναι όλα εντάξει, αλλά αν ερχόταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, πρώτοι εσείς θα με κάνατε κομμάτια. Έπρεπε όμως να τα κάνουμε αυτά και Δόξα Σοι οι ο Θεός, να ευχαριστήσουμε την Παναγιά γιατί μας κράτησε ζωντανούς. Πιστεύω ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό το παιχνίδι για μας. Ελπίζω να μας τα δώσει η Παναγιά, να είμαστε καλά το Πάσχα. Με τα προβλήματα που έχουμε, μόνο Αυτή μπορεί να μας βοηθήσει παλικάρια... Και μέχρι τώρα μας κρατάει ζωντανούς. Δεν μας εξουθενώνει, αλλά μας ταλαιπωρεί. Τα καταφέρουμε όμως γιατί έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σ' Αυτήν".

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε λόγο για ανωτερότητα της ομάδας του στο ματς με τον Λεβαδειακό. Και κλήθηκε να απαντήσει αν φοβάται τον κακό εαυτό του Πλατανιά

" Ήταν καθαρά θέμα άγχους τα πρώτα λεπτά. Δεν είχαμε προβλήματα εκτός από μια λόμπα που έγινε. Είχαμε μακριά τον αντίπαλο, απλά δεν έγιναν οι σωστές τελικές πάσες. Εμείς εκεί ήμασταν. Τα σουτ, που λέτε, είναι πολύ καθαρά και ένας καλός παίκτης βάζει πολύ εύκολα γκολ.

Μην τα περνάτε απαρατήρητα. Δεν είναι μακρινά, είναι έξω την περιοχή, από τα 18 μέτρα και είναι ολομόναχος χωρίς πίεση. Το ότι η μπάλα πάει στα... πουλιά αυτό είναι μια άλλη αδυναμία. Το ότι φτάνει εκεί όμως, είναι πολύ θετικό για την ομάδα. Σας είπα, οι αλλαγές έγιναν γιατί ήταν επιβεβλημένες να γίνουν. Εάν δουλεύαμε διαφορετικά, για μένα θα ήταν πολύ εύκολο να βγάλω την ουρά μου απ' έξω. Αλλά, η ομάδα θα έχανε. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδος και το γνωρίζετε. Τα παιδιά αυτά κατάφεραν να διώξουν δύο προπονητές. Και πολύ καλούς προπονητές. Και κλήθηκα εγώ για να μπορέσω να αλλάξω την κατάσταση".

Αναφερόμενος στον επόμενο αγώνα με τη Skoda Ξάνθη ο Αναστασιάδης είπε: " Ό,τι θέλει η Παναγιά γίνεται παλικάρι μου. Εμείς δεν μπορούμε να χάσουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Θέλει η Παναγιά και το χάνουμε! Άμα θέλει να χάσουμε στην Ξάνθη, θα χάσουμε. Άμα θέλει να κερδίσουμε, θα κερδίσουμε. Απλά. Εμείς θα κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Να μας φωτίσει η Παναγιά να τα κάνουμε καλά. Τώρα το θέμα είναι ο καθένας πώς τα βλέπει".

Στην αντίπερα όχθη ο Σάββας Παντελίδης είπε "είχαμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι όπου στο επιθετικό κομμάτι ήμασταν άχρωμοι και άνευροι. Μπορεί στο α' ημίχρονο να είχαμε πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία και σε αυτό μας βοήθησε και το ότι στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια είχαμε δεχτεί από τέσσερα τέρματα, αλλά και ότι ο Πλατανιάς στα τελευταία παιχνίδια στην έδρα του έδειχνε μια έντονη επιθετικότητα. Αποφασίσαμε να κλείσουμε τους χώρους και νομίζω ότι στη διάρκεια του α' ημιχρόνου, στο ανασταλτικό κομμάτι, ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Όμως, για να μπορέσεις να πάρεις ένα αποτέλεσμα εκτός έδρας, θα πρέπει σίγουρα να είσαι πιο τολμηρός, να έχεις μεγαλύτερη διάθεση και επιθετικότητα. Βρήκαμε δυο-τρεις φάσεις όπου θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάτι, δεν το πετύχαμε και αντ' αυτού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με ένα καταπληκτικό φάουλ. Αυτό ουσιαστικά μας χάλασε όλη την ηρεμία, το πλάνο και το σχέδιο που είχαμε. Θα έπρεπε -και εκεί είναι το σημείο που έχω το μεγάλο παράπονο- μετά την αποβολή του παίκτη του Πλατανιά, να έχουμε περισσότερο θάρρος και όχι να δεχτούμε δεύτερο τέρμα. Είναι πολλά τα οποία χρειάζεται να διορθώσουμε αλλά είναι τόσο κοντά το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ, που είναι τόσο σημαντικό που θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δώσουμε έναν "τελικό". Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τη νίκη του".

Προσπάθησε να εξηγήσει για ποιο λόγο ο Λεβαδειακός αδυνατεί να πάρει βαθμό μακριά από την έδρα του: " Ρωτήστε τους δύο προηγούμενους! Γιατί ρωτάτε εμένα μόνο; Μια ομάδα για να είναι καλή και στο αμυντικό κομμάτι εκτός έδρας, θα πρέπει να χτίζεται καλά το καλοκαίρι. Ξεκινάμε από 'κει. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα μ' αυτό και πραγματικά δεν μπορώ να το διορθώσω. Φαντάζομαι πως θα είδατε σήμερα ότι στο α' ημίχρονο η αμυντική λειτουργία ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν φτάνει όμως αυτό. Θέλει κίνητρο, πάθος, θέληση. Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με τα μάτια ούτε με το στόμα. Χωρίς προσπάθεια δεν μπορείς να πάρεις, όχι βαθμό, θα χάσεις από την οποιαδήποτε ομάδα Δ' Εθνικής. Εννοώ, προσπάθεια απ' όλους".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ