ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αναστασιάδης: "Δεν θα σκοτώσω τους παίκτες, ούτε θα πεθάνω"

Αναστασιάδης: "Δεν θα σκοτώσω τους παίκτες, ούτε θα πεθάνω"
INTIME SPORTS

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα και την ήττα από τη Δόξα Δράμας ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο τεχνικός των Ηπειρωτών μίλησε για παιδαριώδη λάθη της ομάδας του, ενώ χαρακτήρισε πληγές τους χαμένους βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

" Έγινε ένα άσχημο παιχνίδι, κυρίως στο α' ημίχρονο, με πάρα πολλά λάθη, κυρίως από την αμυντική μας πλευρά. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο για εύκολο γκολ, χωρίς λόγο. Κάναμε παιδαριώδη λάθη, που τα πληρώσαμε. Κάναμε ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, που όμως μας κέρδισε. Κάθε πόντος που χάνεται σ' αυτό το χρονικό σημείο είναι και μια πληγή. Θα συνεχίσουμε όμως γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πρέπει να κερδίσουμε στο εξ' αναβολής της Τετάρτης για να συνεχίσουμε το δρόμο μας.

Εγώ φταίω για την ήττα, αναλαμβάνω την ευθύνη για όλα τα προβλήματα. Αν δεν σας καλύπτει, δεν μπορώ να γίνω πιο σαφής. Την ευθύνη τη φέρω εγώ. Δεν ξέρω τι λέτε για τους άλλους, εγώ πάντα τις αναλαμβάνω. Πάντα ο προπονητής μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Δεν περιμένω να μου πείτε αν φταίω. Το ξέρω από μόνος. Δεν υπάρχει δικαιολογία για μένα", τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

" Αλίμονο αν πετάω στα σύννεφα μετά από νίκες και πεθαίνω μετά από ήττες. Έχουμε ακόμα αρκετά ματς. Μέχρι να υπάρχει ελπίδα ο Αναστασιάδης θα βρίσκεται στα Γιάννενα, αν δεν υπάρξει ελπίδα θα σηκωθώ και θα φύγω μόνος, δεν θα περιμένω να με διώξουν. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Είμαστε υποχρεωμένοι μέχρι τον τελευταίο φροντιστή να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να σωθούμε. Μόνο η Παναγιά θα μας φωτίσει να μην τρελαθούμε. Δεν θα σκοτώσω τους παίκτες, ούτε θα πεθάνω κι εγώ".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ