ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη"

Αναστασιάδης: "Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη"

"Επιχείρηση προσγείωση" από τον Αγγελο Αναστασιάδη μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη και το +5 από τον Ολυμπιακό.

Αφού ανέλυσε τον αγώνα με τον Εργοτέλη ο Αναστασιάδης τόνισε θέλει ο ΠΑΟΚ να έχει βαθμολογική διαφορά από τον Ολυμπιακό τον Μάϊο και όχι τώρα.

"Εμείς κάνουμε πολύ δουλειά. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια, είχαμε σήμερα αγωνιστική πειθαρχία, πολύ μεγάλη. Είχαμε θέληση. Εγώ σας το είχα πει, έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε για την προσέγγιση του ματς με τον Εργοτέλη:

"Είμαστε πολύ κουρασμένοι. Θα ήταν λάθος να χτυπάμε γροθιές στα μαχαίρια. Είχαμε ένα καλό 25 λεπτο στο πρώτο ημίχρονο και κάποιες φάσεις για γκολ. Ο αντίπαλος έκανε αρκετές πλαγιακοπήσεις, αλλά χωρίς να φτιάξει ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε μπάλα, σφυρίχτηκαν πολλά φάουλ. Δόξα τον Θεό όλα πήγαν μια χαρά".

Για την εικόνα του Εργοτέλη: "Στα χέρια του Δερμιτζάκη ο Εργοτέλης έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Εάν δεν τον λάβεις υπ όψιν σου σοβαρά, μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Το θετικό για εμάς είναι ότι δεν μας δημιούργησαν επικίνδυνες φάσεις. Μόνο κάποιες φάσεις¨, λίγο επικίνδυνες".

Για την διαιτησία και αν θέλει προσπάθεια ο ίδιος και οι παίκτες του να μην σκέφτονται όσα συμβαίνουν σε άλλα παιχνίδια της Super League: "Οχι, δεν θέλει προσπάθεια. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Αν τα κάνουν εσύ σαν ομάδα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, μόνο να το ξεπεράσεις με την αγωνιστική συμπεριφορά σου. Δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές, είναι πρώτο μέλημα δικό μου. Θέλω να πω ότι δεν με ενδιιαφέρει τι γίνεται δίπλα, ασχολούμαι μόνο με τον αντίπαλο που έχουμε να παίξουμε την επόμενη αγωνιστική. Οποιος και αν είναι αυτός".

Για την βαθμολογική διαφορά από τον Ολυμπιακό: "Εμείς θέλουμε να έχουμε διαφορά τον Μάιο. Ενα αυτό. Και δεύτερον, δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη. Εγώ το γνωρίζω καλά αυτό και κάνω προσπάθεια να το περάσω στα αποδυτήρια. Εμείς οι μεγαλύτεροι, είμαστε μπαρουτοκαπνισμένοι, τα ξέρουμε αυτά. Φυσικά, στα προηγούμενα παιχνίδια που δεν πήραμε το αποτέλεσμα η ευθύνη είναι δικιά μου. Εύκολα το λες, αλλά δύσκολα το κάνεις. Ακούμε εύκολα να λέγεται, τι μεγάλος προπονητής είσαι, τι καλός παίκτης είσαι και αυτά κάποια στιγμή γυρνούν μπούμερανγκ. Εγώ ως πιο μεγάλος πρέπει να τα σταματάω αυτά. Οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι και απαγορεύεται να εφησυχάσεις. Την ομάδα την έχω αφήσει στην Παναγιά, εάν δεν την άφηνα εκεί θα είχε γίνει κομμάτια".

Για τον Μακ, τέλος, σχολίασε: "Θα φανεί αύριο τι ακριβώς έχει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ