ΠΑΟΚ

Αναπροσαρμόζει τα πλάνα ελέω Σαλπιγγίδη

Αναπροσαρμόζει τα πλάνα ελέω Σαλπιγγίδη
INTIME SPORTS

Πώς η εξάλειψη της ποινής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη δημιουργεί νέα δεδομένα για τον Γιώργο Δώνη εν όψει Ολυμπιακού.

Το "σβήσιμο" της τιμωρίας του Δημήτρη Σαλπιγγίδη αλλάζει τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό γιατί ο διεθνή επιθετικός υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα του "Δικεφάλου" και ως εκ τούτου ο Λίαμ Λόρενς θα έχει διαφορετικό ρόλο από αυτόν που θα του δινόταν (να είναι δηλαδή δίπλα στον Κλάους) εφόσον δεν αγωνιζόταν o "Σάλπι".

Σγκεκριμένα ο τελευταίος αναμένεται να πλαισιώσει τον Στέφανο Αθανασιάδη στην επίθεση, με τον Ιρλανδό έτσι να "μετακινείται" στα δεξιά έχοντας πάντως έναν πιο ελεύθερο ρόλο με το να συγκλίνει προς τον άξονα και να "πατάει" περιοχή όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Σαρλ Ιτάνζ και στην άμυνα οι Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ (εφόσον επιστρέψει υγιής στις υποχρεώσεις της ομάδας) και Λίνο.

Στο κέντρο από την στιγμή που θα είναι απόλυτα έτοιμος ο Κοστίν Λάζαρ, θα βρίσκεται αυτός μαζί με τον Εργκους Κάτσε, στα αριστερά ο Αμπντούλ Καμαρά και δεξιά ο Λόρενς (αντί του Σεκού Ολίσε ο οποίος έδειξε να χρειάζεται χρόνο τακτικά).

Στην επίθεση θα είναι οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης. Να σημειωθεί πως ο Δώνης ποντάρει στον Σβόνιμιρ Βούκιτς, ωστόσο επειδή θα είναι ένα ματς υψηλής έντασης εκτιμάται πως είναι καλύτερο να έρθει από τον πάγκο και να δώσει 30-40 ποιοτικά λεπτά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ