ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Ανανέωσε ο Μίχος, υπέγραψε ο Ζώνας

Ανανέωσε ο Μίχος, υπέγραψε ο Ζώνας
Μίχος - Λέτο

Για μία ακόμα σεζόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Μίχος με το σύλλογο της Φυλής που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζώνα

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Μίχο και Ζώνα

" Η ΠΑΕ Θρασύβουλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χαρίδημο Μίχο. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα παραμείνει κάτοικος Φυλής για τρίτη σερί σεζόν αφού συμφώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Ρόδη.

Εξάλλου παίκτης του Θρασύβουλου είναι ο Παναγιώτης Ζώνας. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός (1.87, 77 κιλά), ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων με την φανέλα του Λεβαδειακού, της Λαμίας, του Παναργειακού και του Βύζαντα Μεγάρων υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας".

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Μίχος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα ώστε να την βοηθήσω όσο περνά από το χέρι μου να πετύχει τους στόχους της νέας σεζόν. Είχα προτάσεις αλλά έδωσα προτεραιότητα στο Θρασύβουλο. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον πρόεδρο προσωπικά για την εμπιστοσύνη στο προσωπό μου".

Από την πλευρά του ο Ζώνας δήλωσε: " Είμαι ενθουσιασμένος από αυτή την εξέλιξη. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Σε μια ομάδα που αποτελεί εγγύηση για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και ιδιαιτερώς τον πρόεδρο κ. Ρόδη για την ευκαιρία που μου δίνουν και θα προσπαθήσω να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών τους".







TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ