ΗΡΑΚΛΗΣ

Αναμένοντας τον Προτάσοφ

Αναμένοντας τον Προτάσοφ
προτασοφ

Με την επιστροφή του Προτάσοφ θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός του Ηρακλή. Tα λένε Κωφίδης-Πουρσανίδης

Ο Ουκρανός νέος τεχνικός του "Γηραιού" την Κυριακή είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά το υπάρχον υλικό της ομάδας που αγωνίστηκε κόντρα στον Θρασύβουλο στην Φυλή και πλέον αναμένεται να προχωρήσει στις πρώτες του εισηγήσεις.
Παράλληλα μέχρι την Κυριακή αναμένεται να υπάρξει η σχετική νέα – δεύτερη – επαφή του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Ηρακλής, Ηλίας Πυρσανίδης, με τον Σάββα Κωφίδη ώστε να επιστρέψει στις τάξεις της ομάδας από το πόστο όμως του σκάουτερ.

Στα αγωνιστικά μετά το χθεσινό ρεπό, ο Χρήστος Ζίφκας και οι τεχνικοί συνεργάτες του προπόνησαν τους ποδοσφαιριστές του σε υψηλούς ρυθμούς στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτικής, καθώς και εσωτερικό δίτερμα, με βαρύτητα στον προσανατολισμό της ομάδας σε επίπεδο αγωνιστικής στρατηγικής.

Από πλευράς των απόντων ο Ανέστης Αγρίτης είναι καλύτερα και άρχισε ατομικό πρόγραμμα χωρίς ωστόσο να υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Όσο για τους Φούφουλα και Περπερίδη συνέχισαν τη θεραπεία ωστόσο με την σειρά τους δεν υπολογίζονται για την προσεχή.

Βελτίωση εμφάνισε όμως η κατάσταση της μέσης του Μπαντή, ο οποίος απαλλάσσεται από την οσφυαλγία, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και υπεβλήθη σε φυσιοθεραπεία, με την προοπτική να περάσει μέχρι τέλους της εβδομάδας στους κανονικούς ρυθμούς. Κι όσο τέλος για αύριο η ομάδα του Ηρακλή θα προπονηθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ