STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ανάλυση Κλάτενμπεργκ: "Σωστό το πέναλτι στο Ιωνικός - ΠΑΟΚ"

Ανάλυση Κλάτενμπεργκ: "Σωστό το πέναλτι στο Ιωνικός - ΠΑΟΚ"

Ο αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και στάθηκε σε τέσσερις αποφάσεις από τα ματς Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικός - ΠΑΟΚ.

Τις επίμαχες φάσεις της 12ης αγωνιστικής σχολίασε ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ. Ο αρχιδιαιτητής στάθηκε σε τέσσερις αποφάσεις από τα ματς Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικός - ΠΑΟΚ.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα της Νίκαιας για το οποίο ανέφερε ότι ήταν σωστό αφού υπάρχει επαφή του Πασχαλάκη με τον επιθετικό.

"Η ΚΕΔ υποστηρίζει την απόφαση για καταλογισμό πέναλτι καθώς όταν ο επιθετικός έχει την μπάλα δίπλα από τον τερματοφύλακα, ο τερματοφύλακας βγαίνει απρόσεκτα χωρίς να αγγίξει την μπάλα με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή με το πόδι του επιθετικού" ήταν το σχόλιο του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ