ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακούφιση για Φαβάλι

Ανακούφιση για Φαβάλι
Φαβαλι

Τέλος καλά όλα καλά στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς όσον αφορά τον Λούκας Φαβάλι στις υπηρεσίες του οποίου μπορεί να υπολογίζει κανονικά πλέον ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Κατσαβάκης

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από πλευράς της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς έφτασε σήμερα η μπλε κάρτα του Λούκας Γκαμπριέλ Φαβάλι μετά από συνολική καθυστέρηση σχεδόν ενάμιση μήνα.
Μετά λοιπόν την σημερινή εξέλιξη ο Φαβάλι θα κάνει το ντεμπούτο για την φετινή αγωνιστική περίοδο σε επίσημο παιχνίδι των «κοκκινόμαυρων» κόντρα στον Άρη για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στις 23 του μήνα.

Για το παιχνίδι αυτό η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι κατόπιν της σημερινής σύσκεψης για τα μέτρα τάξης του αγώνα αποφασίσθηκαν τα ακόλουθα:

- Οι φίλαθλοι του Άρη θα λάβουν θέσεις στις θύρες 10, 11, 12, 13 και 14 του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου.

- Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα εισέλθουν στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα από τις θύρες: 3, 4, VIP και 5.

- Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς, στα οποία αναγράφεται ως θύρα η 13, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Άρη από τη θύρα 3 ΜΟΝΟ αυτή τη φορά.

- Τα παραπάνω ισχύουν αποκλειστικά για τον αγώνα της 2ης ημέρας του Πρωταθλήματος της Super League 2007-2008 ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Άρη.

- Πρόταση της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς ήταν οι φίλαθλοι του Άρη να εισέλθουν στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο από τις θύρες 1 και 2 (πέταλο). Αυτό, όμως, δεν έγινε αποδεκτό από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, γιατί υπήρχε εμφανής κίνδυνος αγοράς εισιτηρίων για τη θύρα 13 από τους φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι θα παρακολουθούσαν την αναμέτρηση μαζί με τους φιλάθλους του Απόλλωνα Καλαμαριάς και αυτό θα προκαλούσε προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα.

- Σημειώνεται ότι και τα δύο πέταλα του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου θα παραμείνουν κενά, ως ζώνες ασφαλείας, στο πλαίσιο ασφάλειας της αναμέτρησης, ώστε να μην υπάρχει επαφή μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων.

Επίσκεψη σε νοσοκομείο
Με πολύ μεγάλη χαρά έλαβε την επίσημη ενδυμασία ο ασθενής φίλαθλος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετά την επίσκεψη μέλους του Γραφείου Ποντιακού Ελληνισμού σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται.

Ευχαρίστησε θερμά την ΠΑΕ για την κίνησή της και από την πλευρά του το μέλος του Γραφείου Ποντιακού Ελληνισμού ευχήθηκε στον φίλαθλο να αναρρώσει γρήγορα για να επιστρέψει κοντά μας στο γήπεδο ενισχύοντας την προσπάθεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς.



















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ