ΤΣΕΛΣΙ

Ανακοινώθηκε ο Βίλας-Μπόας

Ανακοινώθηκε ο Βίλας-Μπόας

Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Αντρέ Βίλας-Μπόας στην τεχνική της ηγεσία, με τον Πορτογάλο να υπογράφει συμβόλαιο 3 ετών

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας είναι ο νέος τεχνικός της Τσέλσι, με τους "μπλε" να ανακοινώνουν την πρόσληψή του το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο 33άχρονος Πορτογάλος προπονητής ουσιαστικά επιστρέφει στην Τσέλσι, καθώς ήταν εκεί για κάτι περισσότερο από 3 χρόνια, ως βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο.

"Η Τσέλσι ανακοινώνει με απόλυτη ικανοποίηση πως νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Αντρέ Βίλας-Μπόας", αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει...

"Υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών και θα αρχίσει δουλειά αμέσως".

"Ο Αντρέ ήταν ο ιδανικός υποψήφιος για την δουλειά. Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους προπονητές στο ποδόσφαιρο αυτήν την περίοδο και έχει πετύχει πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα".

"Η φιλοδοξία του, η καθοδήγηση και η αφοσίωσή του ταιριάζουν με την Τσέλσι και είμαστε πεπεισμένοι ότι υπό την καθοδήγηση του Αντρέ η ομάδα θα έχει σπουδαίες επιτυχίες σε εγχώριες αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

"Ο Αντρέ θα φέρει την προπονητική του εμπειρία πίσω σε έναν σύλλογο που ήδη του είναι πολύ οικείος, έχοντας δουλέψει εδώ για 3 χρόνια".

"Πάντα ήταν ψηλά στις εκτιμήσεις όλων στην Τσέλσι και όλοι εδώ ανυπομονούν να τον καλωσορίσουν πίσω και να δουλέψουν μαζί του".

Ίδια ηλικία με Ντρογκμπά & Λάμπαρντ

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας έχει την ίδια ηλικία με τους Ντιντέ Ντρογκμπά και Φρανκ Λάμπαρντ, όμως ήδη έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Πορτογαλία και το Europa League.

Όλα αυτά στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής (αντικαθιστώντας τον Ζεζουάλντο Φερέιρα του ΠΑΟ), ενώ θα θυμίσουμε πως το ίδιο δρομολόγιο είχε κάνει ο Ζοζέ Μουρίνιο, αφού πρώτα όμως είχε κατακτήσει το Champions League με την Πόρτο.

Αυτό που θα προσπαθήσει ο Βίλας-Μπόας είναι να καταφέρει αυτό που δεν μπόρεσε ο Μουρίνιο, δηλαδή να κατακτήσει το Champions League με την Τσέλσι.

Θυμίζουμε πως ο νεαρός Πορτογάλος αντικαθιστά τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Τσέλσι, ενώ για να μείνει ελεύθερος από την Πόρτο χρειάστηκε οι "δράκοι" να πάρουν 15.000.000 ευρώ, τα οποία φυσικά έδωσε ανεπίσημα ο Ρομάν Αμπραμόβιτς.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ