ΕΥΡΩΠΗ

Βάζει ψηλά τον πήχη η Τσέλσι

Βάζει ψηλά τον πήχη η Τσέλσι

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες ώρες στην Τσέλσι και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τον δρόμο του Πορτογάλου τεχνικού θα ακολουθήσουν οι Φαλκάο, Μουτίνιο και Νειμάρ.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πρέπει να διαθέσει το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει το χατήρι στον νέο τεχνικό των "μπλε" που έφθασε το βράδυ της Τρίτης στο Λονδίνο και προσπαθεί να πείσει τον Ρώσο μεγιστάνα να εκπληρώσει τις επιθυμίες του.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με αποδοχές 6,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και όπως ο Μουρίνιο είχε φέρει στην Τσέλσι τους Φερέιρα και Ρικάρντο Καρβάλιο έτσι και ο Μπόας θέλει Πορτογάλους παίκτες στην νέα Τσέλσι.

Για τον Βραζιλιάνο Νειμάρ, η Τσέλσι θα καταθέσει σύντομα πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ στην Σάντος για τον αποκτήσει.

Ο Ισραηλινός μάνατζερ Πίνι Ζάχαβι, βρίσκεται στην Βραζιλία για να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του, καθώς η αρχική προσφορά της Τσέλσι ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ δεν βρήκε ανταπόκριση από την υποψήφια πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής.

Η αξία του Φαλκάο έχει εκτοξευθεί μετά τις εμφανίσεις του με την Πόρτο την φετινή σεζόν. Σημείωσε 73 γκολ σε 85 εμφανίσεις με την φανέλα της Πόρτο και το ποσό της μεταγραφής του αναμένεται να φθάσει περίπου στα 30 εκ. ευρώ. Ο Ζοάο Μουτίνιο αναμένεται να κοστίσει 15 εκ. ευρώ.

Μαζί με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας θα μετακομίσουν στο Λονδίνο και οι συνεργάτες του. Ωστόσο, ο βοηθός του Βίτορ Περέιρα, αρνήθηκε να τον ακολουθήσει δηλώνοντας ότι το όνειρο του είναι να γίνει πρώτος προπονητής στην Πόρτο.

" Ο Αντρέ με ρώτησε αν ήθελα να τον ακολουθήσω στην Τσέλσι και του είπα ότι θέλω να παραμείνω στην Πόρτο. Αυτός είναι ο σύλλογος στον οποίο θέλω να πετύχω".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ