ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Πουρσανίδης

Ανακοινώθηκε ο Πουρσανίδης
INTIME SPORTS

Παίκτης του Πιερικού για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο νεαρός μεσοαμυντικός Νίκος Πουρσανίδης. Επιθεώρησε το ΟΑΚΑ Κατερίνης ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Παπαδόπουλος

Κάτοικος Κατερίνης για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο νεαρός μεσοαμυντικός Νίκος Πουρσανίδης, καθώς βρέθηκε την Δευτέρα στα γραφεία του Πιερικού και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός αναφέρει:

" Παίκτης του Πιερικού είναι και επίσημα ο Νίκος Πουρσανίδης. Ο νεαρός μεσοαμυντικός που πριν λίγες εβδομάδες είχε συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας για τριετή συνεργασία, υπέγραψε στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός το νέο του συμβόλαιο.

Ο γεννημένος στις 08-02-1990 ποδοσφαιριστής τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στο 2ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος με τον Κιλκισιακό ενώ πιο πριν έπαιξε στο Θερμαϊκό Θέρμης".

Στο μεταξύ, το γήπεδο του Πιερικού το ΟΑΚΑ Κατερίνης, επισκέφθηκε ο νέος Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός, Κώστας Παπαδόπουλος, μαζί με τον Διευθυντή Χρήστο Τσικούρα για να "επιθεωρήσουν" τις εγκαταστάσεις.

Οι διοικούντες είδαν τον αγωνιστικό χώρο, τις κερκίδες, τα αποδυτήρια και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του σταδίου ενώ μαζί με το προεδρείο του Ερασιτέχνη Πιερικού επισκέφθηκαν και τα βοηθητικά γήπεδα.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ