ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Τεροβίτσα

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Τεροβίτσα
Τεροβίτσας

Την συμπαράσταση της στον Βασίλη Τεροβίτσα εκφράζει με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Εργότελης

Σε αυτήν κάνει λόγο για εντιμότητα και τονίζει ότι παρά τις ατυχείς στιγμές, είναι κόσμημα για τον ευαίσθητο χώρο που υπηρετεί.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ πιο χαρακτηριστικά: "Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από έντιμους και ικανούς ανθρώπους. Ο διαιτητής κ. Τεροβίτσας έχει υπηρετήσει με συνέπεια και σοβαρότητα το χώρο αυτό και κατά γενική ομολογία είναι από τους ικανότερους και πλέον αντικειμενικούς διαιτητές.

Δεν θα πρέπει ελάχιστες ατυχείς στιγμές να ακυρώσουν την γενική εικόνα, που είναι αδιαμφισβήτητα θετική-αξιέπαινη και αποτελεί κόσμημα για τον ευαίσθητο χώρο που υπηρετεί".





Στα αγωνιστικά, αποθεραπεία ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ασκήσεις με μπάλα και έπαιξαν οικογενειακό διπλό στο ¼ του γηπέδου.

Ο Αλτίν Χατζί, ο Μάριο Μπουντιμίρ και ο Ιβάν Τάσιτς ακολούθησαν θεραπεία, ενώ, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης έκανε ο Μάριος Μαυρουδής, ανεβάζοντας όμως αισθητά τους ρυθμούς.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Μελισσάς, Ανυφαντάκης, Κοιλιάρας Δ. και Θεοδωρίδης, μιας και ταλαιπωρούνται από ίωση.Τη Δευτέρα οι Κρητικοί έχουν ρεπό ενώ την Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.




TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ