ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας
σημα

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα παράπονά της για την διαιτησία του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, εξέδωσε η ΠΑΕ Ηλιούπολη

Η "κυανέρυθρη" ΠΑΕ, "φωνάζει" για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Κάμπα στο 26ο λεπτό του αγώνα, για την αποβολή του προπονητή, Γιώργου Βαζάκα από τον πάγκο της ομάδας, αλλά και για κάποιες δηλώσεις του προέδρου των "λιονταριών" Πέτρου Θεοδωρίδη.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηλιούπολης αναφέρει:

"Αν η παρουσία μας κοντά στην έκτη θέση, προκαλεί εκνευρισμό, μπορείτε να μας το πείτε. Δεν χρειάζεται να μας σφάζετε. Καταγελούμε τη απαράδεκτη και σφαγιαστική διαιτησία του κ. Μήτσιου και των συνεργατών του.

Η φάση του 26ου λεπτού είναι καθαρό πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Κοτταρά. Τρανή απόδειξη είναι ότι ο Κοτταράς, μετά την παράβαση στον ποδοσφαιριστή μας Κάμπα, κούτσαινε για πέντε λεπτά!

Επίσης, εντύπωση προκαλεί η συμπεριφορά του τέταρτου διαιτητή κ. Φωτιάδη ο οποίος, κατόπιν υπόδειξης του εκπροσώπου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, κ. Υφαντή, απέβαλε τον προπονητή μας κ. Βαζάκα και τον τεχνικό διευθυντή κ. Νίττη στα πρώτα 30 λεπτά. Κύριοι τι φοβάστε;

Y.Γ.: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τη φιλοξενία. Ειδικότερα τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Πέτρο Θεοδωρίδη για τα πολύ καλά του λόγια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Νιώθουμε υποχρεωμένοι και θα ανταποδώσουμε, του χρόνου που θα ξανασυναντηθούμε".

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Δευτέρα 19/04 στις 19.00 την αναμέτρηση Ιωνικός-Διαγόρας.














TAGS ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ