ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας
σημα logo

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου εξέδωσε η ΠΑΕ Θρασύβουλος

Συγκεκριμένα η εν λόγω ανακοίνωση αναφέρει:
" Δικαίωση μετά... θάνατον. Δυστυχώς δεν μας διέψευσαν. Κάθε άλλο... Μας δικαίωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. Ο Παπανδριανόπουλος και ο αδελφός του έδωσαν την παράσταση που όλοι περιμέναμε ότι θα δώσουν στο γήπεδο Φυλής με την προτροπή του κ. Μπέου στο ημίχρονο: "Μην φοβάσαι τίποτα, εγώ είμαι εδώ".

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα η ΠΑΕ Θρασύβουλος προέβη σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να διασφαλίσει το ευ αγωνίζεσθαι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ενημέρωσε την ηγεσία της ΕΠΟ, της ΚΕΔ και όλους τους εμπλεκόμενους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο για το αμαρτωλό παρελθόν κάποιων, ζήτησε τον ορισμό υπερπαρατηρητή αγώνα αλλά όλα αυτά εις... μάτην.

Ο διαιτητής αγνόησε ακόμα και την παρουσία του Κύρου Βασσάρα στον αγώνα. Θαρρεί κανείς και έπαιζε σε μονόπρακτο δεν άφησε κανέναν άλλο να αμφισβητήσει την κυριαρχία του. Αλλοίωσε το αποτέλεσμα με τα κατορθώματά του.

1. Αγνόησε επιδεικτικά το επιθετικό φάουλ του Ροτζέριο στον Μαυροματίδη στην επίτευξη του μοναδικού τέρματος που έκρινε την αναμέτρηση.

2. Δεν καταλόγισε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Ζαπρόπουλου στο πρώτο ημίχρονο.

3. Φόρτωσε με κίτρινες κάρτες την ομάδα μας









".
TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ