ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωση απάντηση της Συμμαχίας

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με ανακοίνωση της απαντά στις ανακοινώσεις τόσο του Ατρόμητου όσο και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Από το πρωί της Πέμπτης φαίνεται βρισκόμαστε σε μία κατάσταση ανταλλαγής ανακοινώσεων/μηνυμάτων/tweets, ευτυχώς όχι από κύκλους αυτή τη φορά, μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ΠΑΣ και Ατρόμητου.

Τελευταίο επεισόδιο λοιπόν είναι η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, που κάνει λόγο για την παροιμία με τη γυναίκα και του Καίσαρα.

Αναλυτικά:

Σε σχέση με τις αντιδράσεις του Ατρόμητου και του ΠΑΣ Γιάννινα, για το (μέγα) θέμα της αλλοίωσης του πρωταθλήματος με τους δανεικούς, από την Παναθηναϊκή Συμμαχία διευκρινίζεται στους δύο «θιγμένους» ότι:

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια…».

Εσείς διαβάστε: Μαρινάκης προς Αλαφούζο: “Γιαννάκη τα χάπια σου και ύπνο…”, Αλαφούζος: “Άρχισε ο δανεισμός του Ολυμπιακού σε θυγατρικές ομάδες”, ΠΑΕ Ατρόμητος: “Κ. Αλαφούζο να ανακαλέσετε”, “Θύμα παραπληροφόρησης και άγνοιας ο Αλαφούζος”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει αναθέσει στο νομικό τμήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ψάξει το θέμα με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές, θέλοντας να δουν αν υπάρχει κάτι παράτυπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ