ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Ο Ντάρον Ράσελ στην Αναντολού Εφές

print screen

Παίκτης της Αναντολού Εφές έγινε και επίσημα ο Ντάρον Ράσελ (1998, 1μ.80), με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Στην EuroLeague και στην Αναντολού Εφές θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του ο Ντάρον Ράσελ (1998, 1μ.80), με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο 28χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, στην οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του EuroCup με τη φανέλα της Κλουζ.

Την περασμένη σεζόν, ο Ράσελ μέτρησε 19.8 πόντους, 3.6 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά 27’36” συμμετοχής σε 19 παιχνίδια της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός ήταν έτοιμος να μετακομίσει στη Μονακό και να ηγηθεί της νέας προσπάθειας της ομάδας, ωστόσο η αβεβαιότητα γύρω από τη συμμετοχή της στη γαλλική πρώτη κατηγορία τη σεζόν 2026/27 και, κατ’ επέκταση, στο EuroCup, άλλαξε τα δεδομένα, με τον ίδιο να παίρνει την απόφαση και να συνεχίζει στην Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ