ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανακοίνωσε τον Πέλκα η Μπασακσεχίρ

Ανακοίνωσε τον Πέλκα η Μπασακσεχίρ

H Μπασακσεχίρ θα είναι ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός στην καριέρα του Δημήτρη Πέλκα, με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό να περνάει με επιτυχία τα ιατρικά και να υπογράφει κατόπιν συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Μετά από το πέρασμά του από την Φενέρμπαχτσε ο Δημήτρης Πέλκας επιστρέφει στην Τουρκία αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της Μπασακσεχίρ.

Ο σύλλογος της γειτονικής χώρας ήταν μεταξύ των μνηστήρων του 29χρονου μεσοεπιθετικού έπειτα από το διαζύγιό του με την "Φενέρ" και τελικά ήταν εκείνος που κέρδισε το άτυπο σπριντ, με τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ να λέει το "ναι" για να φορέσει τα μπλε και πορτοκαλί.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είχε επιτευχθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή ο Πέλκας υποβλήθηκε με επιτυχία σε ιατρικά τεστ, για να τον ανακοινώσει κατόπιν η Μπασακσεχίρ για 1+1 χρόνια δίνοντάς του τη φανέλα με το Νο 14 και... αφιερώνοντάς του το τραγούδι "Τα μαύρα μάτια σου" του Μανώλη Αγγελόπουλου.

"Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Πέλκα στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με την πορτοκαλο-μπλε φανέλα μας", ανέφερε η τουρκική ομάδα στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ