ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Πέλκας συμφώνησε με την Μπασακσεχίρ

Fenerbahce's Dimitris Pelkas of Greece during a Turkish Super League soccer match between Fenerbahce and Ankaragucu in Istanbul, Monday, Jan. 18, 2021. (AP Photo)
Fenerbahce's Dimitris Pelkas of Greece during a Turkish Super League soccer match between Fenerbahce and Ankaragucu in Istanbul, Monday, Jan. 18, 2021. (AP Photo) AP PHOTO

Ο Δημήτρης Πέλκας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Μπασακσεχίρ. Την Παρασκευή θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Δημήτρης Πέλκας ο οποίος μετά διαζύγιο με τη Φενέρμπαχτσε είχε μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από την Τουρκία αποφάσισε να συνεχίσει στη γειτονική χώρα και τη σεζόν 2023-24 θα παίξει στην Μπασακσεχίρ με την οποία ήρθε σε συμφωνία τις τελευταίες ώρες. Την Παρασκευή θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Το όνομα του 29χρονου μεσοεπιθετικού είχε παίξει το φετινό καλοκαίρι και μάλιστα έντονα για επιστροφή του στον ΠΑΟΚ αλλά αυτό δεν συνέβη. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής αποφάσισε να παραμείνει στο εξωτερικό και να αγωνιστεί στην ομάδα του Εμρέ Μπελόζογλου που τερμάτισε πέρυσι στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ