ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανακοίνωσε τον Ίσκο η Ρεάλ Μαδρίτης

Ανακοίνωσε τον Ίσκο η Ρεάλ Μαδρίτης

Παίκτης της Ρεάλ για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο Ίσκο, με τους Μαδριλένους να ανακοινώνουν επίσημα τη συμφωνία τους με τη Μάλαγα. Στις 3 Ιουλίου η παρουσίασή του.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά μεταγραφικά "χτυπήματα" του καλοκαιριού ολοκλήρωσε την Πέμπτη (27/6) η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έκανε δικό της τον Ίσκο.

Όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η "βασίλισσα", ήρθε σε συμφωνία με τη Μάλαγα στην οποία ανήκε ο παίκτης, με τον Ισπανό διεθνή άσο (πρωταγωνιστής στο Euro U21 με τη "φούρια ρόχα") να γίνεται έτσι κάτοικος "Μπερναμπέου" για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Στην ίδια ανακοίνωση, τονίζεται πως ο παίκτης θα περάσει στις 3 Ιουλίου από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου.

Όσον αφορά στο κόστος της μετακίνησης του παίκτη από τη Μάλαγα στη Ρεάλ, αυτό θα φτάσει στα 30.000.000 ευρώ σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, με την "As" να υποστηρίζει μάλιστα πως οι δύο σύλλογοι είχαν έρθει σε συμφωνία από την περασμένη εβδομάδα αλλά οι "μερένγκες" ήθελαν να την επισημοποιήσουν μετά την παρουσίαση του Κάρλο Αντσελότι.

Ανακοίνωσε τον Ίσκο η Ρεάλ Μαδρίτης

"Ο πρώτος του Αντσελότι", είναι ο τίτλος στη διαδικτυακή έκδοση της Marca για την μεταγραφή του Ίσκο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ίσκο, ένας από τους πλέον ταλαντούχους Ισπανούς παίκτες της γενιάς του σε όλη την Ευρώπη (γεννημένος στις 21 Απριλίου του 1992), έπαιξε 45 ματς την περασμένη σεζόν με τη Μάλαγα και πέτυχε 12 γκολ (9 στο πρωτάθλημα και 3 στο Τσάμπιονς Λιγκ), με τους Ανδαλουσιανούς να τον αποχαιρετούν μάλιστα μέσω μίας εγκάρδιας ανακοίνωσης και να του εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Σημειώνεται πως ο Ίσκο αποτελεί την δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή της Ρεάλ, ακολουθώντας τον Καρβαχάλ που αποκτήθηκε έναντι 6.500.000 ευρώ από τη Μπάγερν Λεβερκούζεν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ