ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ανακοίνωσε προπονητή τον Ιάκωβο Χατζηαθανασίου

Ανακοίνωσε προπονητή τον Ιάκωβο Χατζηαθανασίου
INTIME SPORTS

Ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού, Ιάκωβος Χατζηαθανασίου είναι ο νέος τεχνικός της Ηλιούπολης. Αγνωστο αν θα παραμείνει αν η ομάδα πέσει κατηγορία. Κανένα νέο από την δημιουργία του φετινού ρόστερ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ιάκωβος Χατζηαθανασίου είναι από την Κυριακή ο νέος τεχνικός ηγέτης της Ηλιούπολης, όπως ανακοίνωσε η ομώνυμη ΠΑΕ.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά από συνάντηση με τους διοικούντες του συλλόγου, συμφώνησε να οδηγήσει την ομάδα την νέα χρονιά.

Βέβαια, αυτό που δεν ξεκαθαρίζεται τόσο ο ίδιος όσο και ο σύλλογος αν θα παραμείνει ο νέος τεχνικός σε περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί στη Γ' Εθνική.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

" Ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου θα είναι ο νέος τιμονιέρης της Ηλιούπολης. Σε συνάντηση με τους διοικούντες της ομάδας υπήρξε ταύτιση απόψεων και έτσι ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου την σεζόν που έρχεται."

Αγνωστο το μέλλον του ρόστερ

Για τα μεταγραφικά της ομάδας, την ενίσχυσή της αλλά και ποιοι ποδοσφαιριστές θα πλαισιώσουν το ρόστερ του Ήλιου την επόμενη περίοδο, δεν υπάρχουν εξελίξεις και νεότερα.

Παρόλο αυτά οι ιθύνοντες της διοίκησης διαβεβαιώνουν πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα των πρώτων ονομάτων καθώς οι επαφές τους με μεταγραφικούς στόχους εντείνονται με μόνο στόχο την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας.

TAGS ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ