ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Ανακοίνωσε Ογκουνσότο ο Σούλης

Ανακοίνωσε Ογκουνσότο ο Σούλης
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Σούλης Παπαδόπουλος αφού ήταν ικανοποιημένος για την πρόκριση της ομάδας του στο Κύπελλο, ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάτρικ Ογκουνσότο. Τι είπε για την πρόκριση

Απόλυτα ικανοποιημένος και περήφανος για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε και την απόκτηση του Πάτρικ Ογκουνσότο για τους "ερυθρόλευκους".

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος:

" Οι μεταγραφές του Μπρέσκα και του Σολάκη έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό, ο Μπρέσκα είναι ένας παίκτης που τον χρειαζόμαστε, όπως και τον Σολάκη, πιστεύω, όμως ότι η καλύτερη μεταγραφή είναι ο Μπακαγιόκο, όμως πρέπει να πούμε ότι έχει υπογράψει και ο Ογκουνσότο, άντε να γίνουν 1-2 μεταγραφές ακόμα, έχουμε καλό υλικό, τους πιστεύω τους παίκτες, αυτοί πιστεύουν σε μένα και θα δούμε. Είναι διαφορετικό το κύπελλο από τη Football League", είπε αρχικά και αναφέρθηκε στο ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο:

" Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου, είχαμε δυο αγώνες, στο Βόλο και εδώ σήμερα, στο Βόλο μείναμε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και ξέραμε ότι θα τη διεκδικήσουμε, είχαμε μιλήσει με τα παιδιά και είχαμε πει ότι θα πάμε μέχρι το τέλος όσο είμαστε στο γκολ, παρά το γκολ στο δεύτερο λεπτό, προσπαθήσαμε, σε εκείνο το σημείο άλλες ομάδες θα λυγίζανε.

Είχαμε καλή στρατηγική, όσο ήταν γκολ είχαμε πει ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Πετύχαμε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και ξέραμε ότι θα μας πιέσει ο Ατρόμητος. Πέτυχε ένα γκολ από στημένη φάση και είχε την ευκαιρία με τον Κούτσι.

Από τη στιγμή που έγινε εκεί το φάουλ, έχουμε βάλει πολλά γκολ και βάλαμε και αυτό για να έρθει η πρόκριση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αξίζαμε την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία δυο χρόνια είναι στον τελικό, συγχαρητήρια στους παίκτες μου με τα προβλήματά μας και καλές γιορτές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ