ΕΥΡΩΠΗ

Ανακοίνωσε Μπιάρσμιρ η Ρόζενμποργκ

Ανακοίνωσε Μπιάρσμιρ η Ρόζενμποργκ

Παίκτης της Ρόζενμποργκ θεωρείται ο Ματίας Μπιάρσμιρ που βρίσκεται ήδη στο Τρόντχαϊμ. Παραχωρήθηκε από τον Παναθηναϊκό με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς από τους "Troillongan".

Με απόλυτη μυστικότητα οι πρωταθλητές Νορβηγίας συμφώνησαν με τους "πράσινους" και εν συνεχεία ανακοίνωσαν και επίσημα τον δανεισμό του Σουηδού διεθνή.

Κατά την πάγια τακτική της, η RBK κινήθηκε δίχως να δημοσιοποιήσει τον στόχο της, αιφνιδιάζοντας ακόμη και τους Νορβηγούς δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του συλλόγου.

Όπως μετέφεραν στο Sport24.gr συνάδελφοι από τη σκανδιναβική χώρα η μετεγγραφή του "Μπιάρσα" στην RBK αποφασίστηκε την ύστατη στιγμή, καθώς υπάρχει συμφωνία με την ισπανική Μάλαγα για την παραχώρηση του Δανού Κρις Στάντσγκααρντ έναντι 2 εκατ. ευρώ.

Η Ρόζενμποργκ είχε στο ραντάρ της τον Μπιάρσμιρ από το 2009 και μάλιστα εκδήλωσε το ενδιαφέρον της λίγο πριν μεταπηδήσει από τη Γκέτεμποργκ στο «τριφύλλι».

Ο αθλητικός διευθυντής του νορβηγικού συλλόγου, Έρικ Χοφτούν επιβεβαίωσε τον ερχομό του 24χρονου άσου. " Είναι ένας παίκτης που τον έχουμε παρακολουθήσει πολύ. Έπαιζε πολύ καλά στη Γκέτεμποργκ μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι. Είναι παίκτης ηγέτης, πολύ δυνατός και έχουμε υψηλές προσδοκίες".

Από την πλευρά του ο Ματίας Μπιάρσμιρ τόνισε: "Είναι θετικό για μένα να αγωνίζομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπου επιπρόσθετα θα παίζω σε σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια, ανυπομονώ. Έχω μεγάλες προσδοκίες αν και δεν ξέρω πολλά για το νορβηγικό ποδόσφαιρο. Η Ρόζενμποργκ είναι ωστόσο γνωστή ομάδα και μετέχει πολλά χρόνια στην Ευρώπη".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ