ΞΑΝΘΗ

Ανακοίνωσε Μίτου

Ανακοίνωσε Μίτου
Μίτου

Την απόκτηση του 31χρονου μεσοεπιθετικού Μάριους Μίτου για δύο χρόνια, ανακοίνωσαν οι ακρίτες

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρει :"Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 2 χρόνων με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Marius Mitu".

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Σταύρου Τζιωρτζόπουλου, οι Θρακιώτες επισημοποίησαν την τρίτη τους μετεγγραφή στο χειμερινό παζάρι.

Ο 31χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός είχε αποκαλύψει το "φλερτ" με την Ξάνθη σε επικοινωνία που είχε με τον πρώην συμπαίκτη του στην Άντερλεχτ και νυν άσο του Ολυμπιακού, Μίχαλ Ζεβλάκοφ.

Έτσι αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ανακοινώθηκε η απόκτηση του και θεωρείται μία σημαντική προσθήκη για την μεσαία γραμμή της ομάδας του Νίκου Κεχαγιά.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Πλέον η επόμενη μετεγγραφή αναμένεται να είναι ο Αργεντινός Πένκο.

Τζιωρτζόπουλος:"Ήρθα σε οργανωμένη ομάδα"

Στο μεταξύ ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μετεγγραφή του στην Ξάνθη, λέγοντας :

"Χαίρομαι που θα ήρθα σε μια οργανωμένη ομάδα όπως η SKODA ΞΑΝΘΗ. Γνωρίζω αρκετά παιδιά από προηγούμενες ομάδες όπου είχαμε αγωνιστεί ενώ με αρκετούς έχω βρεθεί αντιμέτωπους στα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Θέλω να βοηθήσω με τις δυνάμεις μου να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία η SKODA ΞΑΝΘΗ και να πάρει την θέση που τις αξίζει. Τα υπόλοιπα πρέπει να τα κάνουμε στο γήπεδο και να ακούσουμε τις εντολές του προπονητή μας".

Ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από το Κερατσίνι την περίοδο 1997-98 και ένα χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Στην συνέχεια αγωνίστηκε με τον Ηρακλή και στην συνέχεια ξανά στον Ολυμπιακό. Το 2002 τον βρίσκει στον Ακράτητο και μετά στον Πανιώνιο.

Το 2004 και για δύο χρόνια αγωνίζεται στην ΑΕΚ ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Ομόνοια της Κύπρου. Συνολικά έχει 110 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατηγορίας ενώ έχει αγωνιστεί και σε παιχνίδια του Τσάμπιονς Λίγκ και του OYΕΦΑ.

Απάντηση Κεχαγιά σε Λεμονή-Δήλωση Ρατζίνσκι

Ο προπονητής της Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς με δηλώσεις του απάντησε σε όσα υποστήριξε ο Τάκης Λεμονής μετά το τέλος του αγώνα. Πιο αναλυτικά ο τεχνικός της Ξάνθης αναφέρει :

"Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κος Λεμονής σχολιάζοντας την θέση μου ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο, απάντησε ότι ίσως βρισκόταν σε άλλο γήπεδο. Ελπίζω την θέση του αυτή κάποια στιγμή να την πάρει πίσω διότι ο Ολυμπιακός έχοντας στο δικό μας παιχνίδι παίκτες αξίας, όχι μόνο σε χρήμα, όπως οι Νικοπολίδης, Αντζας, Σέζαρ, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Κοβάσεβιτς, Λούα Λούα, Νούνιες και κάποια άλλα παιδιά δεν του αξίζει να είναι ευχαριστημένος με την εμφάνιση κόντρα στην ομάδα μας.

Είμαι σίγουρος ότι η κρατική τηλεόραση που μετέδιδε το παιχνίδι θα δείξει πολύ καλά τις φάσεις του 1ου και 2ου γκολ του Ολυμπιακού καθώς και το πέναλτι το δικό μας για να υπάρξει πραγματική αντικειμενική πληροφόρηση που θα αφορά όλη την φίλαθλη χώρα. Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά".

Ο Τόμας Ραντζίσκι εξάλλου αναφερόμενος στη φάση του πέναλτι, υποστήριξε:" Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρήκε το πόδι μου, η φάση ήταν πέναλτι. Όσον αφορά τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού για τα πάμπερς, είναι δικό του θέμα γιατί τα θέλει. Καλή Χρονιά σε όλους".



Χαμένη ευκαιρία με Ολυμπιακό

Για μία χαμένη ευκαιρία να αποδράσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Ολυμπιακού έκαναν λόγο στο στρατόπεδο της Ξάνθης την επόμενη μέρα.Παρά την κούραση από τον αγώνα και το ταξίδι της επιστροφής, οι ακρίτες προπονήθηκαν την Κυριακή και πλέον ο Νίκος Κεχαγιάς προσπαθεί να στρέψει το ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Από την αναμέτρηση στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" αποχώρησε τραυματίας ο Θανάσης Κωστούλας στο γόνατο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Στην προπόνηση πέρα από τους αρκετούς νέους που πήραν μέρος (Ντίνας, Χατζημωυσιάδης, Παπαδόπουλος, Χασάνογλου) συμμετείχαν οι Τζιωρτζόπουλος και Εσμεράντο που πήραν και τα νούμερα στις φανέλες τους. Ο πρώτος θα έχει το Νο 31 ενώ ο Αργεντινός μέσος το Νο 20. Τέλος για την τελευταία προπόνηση του 2007 έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο.






































TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ