SERIE A

Ανακοίνωσε Μαλεζάνι η Ουντινέζε!

Ανακοίνωσε Μαλεζάνι η Ουντινέζε!
Μαλεζανι

Η Ουντινέζε ανακοίνωσε οτι ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας

Ο πρόεδρος των "Φριουλάνι", Τζιαμπάολο Πότσο, αποφάσισε ν΄αλλάξει προπονητή μετά την ήττα απο την Παλέρμο (2-0) και παρά το γεγονός οτι η ομάδα απέχει τρεις βαθμούς απο τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Ο ισχυρός ανδράς της Ουντινέζε ανακοίνωσε την απόφαση του στον Γκαλεόνε το βράδυ της Δευτέρας και ενώ ο ίδιος ο τεχνικός σκεφτόταν το ενδεχόμενο να υποβάλει παραίτηση.
Επιστρέφει στην Serie A ο Μαλεζάνι

Ο Μαλεζάνι ξεκίνησε την καριέρα του απο την Κιέβο Βερόνα το 1993 και οδήγησε αμέσως την ομάδα στην άνοδο στην Serie B. Μετά απο τρία χρόνια στην δεύτερη κατηγορία, πήγε στην Φιορεντίνα το 1997 πριν μετακομίσει στην Πάρμα, με την οποία κατέκτησε ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (3-0 την Μαρσέϊγ), ένα Κύπελλο Ιταλίας και ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Μετά την αποχώρηση του απο τους "παρμέντσι" πέρασε απο τους πάγκους των Βερόνα και Μόντενα, πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όπου και έμεινε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Το απόγευμα ο 52χρονος τεχνικός θα παρουσιαστεί απο την διοίκηση της Ουντινέζε και θα πιάσει αμέσως δουλειά, καθώς την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την Μεσίνα.

Όσο για τον Γκαλεόνε, ο 66χρονος τεχνικός θ' ανακοινώσει πιθανότατα οτι αποχωρεί απο τους πάγκους.




TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ