ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ανακοίνωσε Γουσούλη ο Αστέρας

Ανακοίνωσε Γουσούλη ο Αστέρας
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας ανακοίνωσε την Τρίτη και την απόκτηση του Θέμη Γουσούλη. Συνεχίζεται η κόντρα με τον Δήμο Καισαριανής, καθώς οι παίκτες την Δευτέρα βρήκαν κλειστό το γήπεδο

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε την Τρίτη η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Θέμη Γουσούλη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό.

Ο Γουσούλης συναντήθηκε το μεσημέρι με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Αδαμάκη, συμφώνησε και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και στην συνέχεια έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τους νέους του Εθνικού Αστέρα και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Την περίοδο 2004-05 αγωνίσθηκε με τον Εθνικό Αστέρα στην Β' Εθνική (4 συμμετοχές), ενώ την επόμενη περίοδο αγωνίσθηκε στην Μαρκό (Δ' Εθνική).

Στην συνέχεια ο Γουσούλης αγωνίσθηκε στον Πανιώνιο (2006-08 Α' Εθνική 7 συμμετοχές), μετακόμισε στον Ολυμπιακό Βόλου (2008-09 Β' Εθνική 17 συμμετοχές), συνέχισε στην Καλλιθέα (2009-10 Γ' Εθνική 26 συμμετοχές), ενώ πέρυσι ήταν στον Πιερικό (2010-11 Β' Εθνική 8 συμμετοχές).

Από εκεί και πέρα το βράδυ της Τρίτης αναμένεται στην Αθήνα ο Λιθουανός Αστράουσκας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ ο Γάλλος Μπολί συνεχίζει τις προπονήσεις, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης του.

Βρήκαν το γήπεδο κλειστό

Στο μεταξύ, η κόντρα ανάμεσα στον Δήμο Καισαριανής και τον Εθνικό Αστέρα "χοντραίνει" με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Την Δευτέρα οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα πήγαν στο γήπεδο και το βρήκαν κλειδωμένο, καθώς η δημοτική αρχή είχε φροντίσει να αλλάξει τις κλειδαριές που οδηγούν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα η ομάδα να είχε αρχικά πρόβλημα πρόσβασης. Τελικά η ομάδα μπόρεσε και μπήκε στο γήπεδο, όμως δεν μπορούν να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Καισαριανής Αντώνης Καμπάκας, μετά από τόσα χρόνια χρήσης του γηπέδου από τον Εθνικό Αστέρα, θέλει να ρυθμιστούν όλες οι εκκρεμότητες και κυρίως να ξεκαθαριστεί με πιο τρόπο και πως θα χρησιμοποιεί η ομάδα το γήπεδο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης επισκέφθηκε πρόσφατα τον Δήμαρχο Αντώνη Καμπάκα, χωρίς να βρεθεί τελικά λύση, ενώ το απόγευμα της Τρίτης κάλεσε στο γήπεδο τον δικηγόρο του, τον ενημέρωσε για τις νέες εξελίξεις και κανείς δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να προβλέψει την συνέχεια.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ