ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανακοινώνεται η αποχώρηση του Αντσελότι

Ανακοινώνεται η αποχώρηση του Αντσελότι

Ακόμα και εντός των επόμενων 48 ωρών ενδέχεται να κουνήσει μαντίλι στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Κάρλο Αντσελότι σύμφωνα με την "As". "Ταιριάζει στην κουλτούρα της Ρεάλ" δήλωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να αποτελέσει ο Κάρλο Αντσελότι.

Στα μαδριλένικα ΜΜΕ ("Marca", "As") επικρατεί από την Τετάρτη αισιοδοξία πως ο Ιταλός τεχνικός θα βρει τη λύση, θα αποχωρήσει από τους Παριζιάνους και θα είναι ο νέος τεχνικός των "μερένγκες".

Δημοσίευμα της "As" αναφέρει, μάλιστα, πως σύμφωνα με πηγές από την Παρί μπορεί η αποχώρηση του Αντσελότι να ανακοινωθεί ακόμα και εντός των επόμενων δύο ημερών. Ο ίδιος ο Αντσελότι δε θέλει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες δηλώνοντας άγνοια για όσα γράφονται.

Να σημειωθεί, πάντως, πως η "As" αναφέρει πως σήμερα (6/6) θα γίνει πιθανότατα η συνάντηση μεταξύ του Αντσελότι και της διοίκησης των Παριζιάνων σε αντίθεση με τη "Μarca" που ισχυριζόταν πως αυτό το μίτινγκ ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη.

Τέλος, ο Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero" και μεταξύ άλλων είπε για τον πρώην προπονητή της Τσέλσι: "Ο Αντσελότι ταιριάζει στην κουλτούρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Γνωρίζει πως να διαχειριστεί παίκτες κορυφαίου επιπέδου και είναι καλός προπονητής. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ