ΑΕΚ

Άμραμπατ: "Είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία, έχω επικοινωνήσει με τέσσερις ομάδες"

Άμραμπατ: "Είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία, έχω επικοινωνήσει με τέσσερις ομάδες"
INTIME

Ο Νορντίν Άμραμπατ παραχώρησε δηλώσεις σε Μέσο της Ολλανδίας και μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στη χώρα της τουλίπας, τονίζοντας ότι έχει μιλήσει ήδη με δύο ομάδες της Eredivisie.

Το συμβόλαιο του Νορντίν Άμραμπατ με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στο τέλος της σεζόν και ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός είναι ένας από τους παίκτες που απασχολούν την Ένωση, για το αν θα παραμείνει ή όχι.

Ο Άμραμπατ παραχώρησε δηλώσεις στην Ολλανδία, όπου εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ολλανδία, τονίζοντας ότι μιλάει με ομάδες από τη χώρα της τουλίπας, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την αποχώρησή του από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

"Παίζω στο εξωτερικό εδώ και 12,5 χρόνια. Συνεπώς τώρα είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Έχω καθίσει και έχω μιλήσει με δύο συλλόγους και δύο ακόμα ομάδες με έχουν πάρει τηλέφωνο. Μιλάω με κάθε ομάδα. Επιπλέον αυτό που μου αρέσει είναι να ακούσω το πλάνο. Θα περιμένω να δω τι επιλογές θα έχω".

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός δέχθηκε τον Ιανουάριο κρούση από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο για να τον αποκτήσει και αναφέρθηκε στους λόγους που δεν πήγε και παρέμεινε τελικά στην Ένωση.

"Θα προτιμούσα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Ή κάτι πραγματικά όμορφο να έρθει. Τον Ιανουάριο για παράδειγμα, είχα τη δυνατότητα να πάω στην Αλ Νασρ.

Με κάλεσαν, έψαχναν για ενισχύσεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ήρθαν σε εμένα. Ήθελαν να με πάρουν, αλλά η ΑΕΚ μου είπε ότι πηγαίνει για το νταμπλ και πραγματικά με χρειάζεται. Μπορούσα να παίξω στην ίδια ομάδα με τον Ρονάλντο, αλλά δεν με άφησαν".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ