ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμπντούν: "Καλύτεροι στο μέλλον"

Αμπντούν: "Καλύτεροι στο μέλλον"
Αμπντούν INTIME SPORTS

Ο Τζαμέλ Αμπντούν δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Τι δήλωσε ο Σιόβας

" Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις το βραβείο του MVP και είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό. Το σημαντικότερο όμως είναι πως η ομάδα έπαιξε καλή μπάλα και κέρδισε αυτό το ματς.

Ελπίζω να συνεχίσουμε αυτές τις εμφανίσεις και στα επόμενα παιχνίδια", είπε αρχικά ο Αλγερινός άσος που βγήκε και MVP του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Στη συνέχεια δήλωσε: "Είμαστε μία καινούρια ομάδα, ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες και έχουμε ένα νέο προπονητικό τιμ, οπότε χρειαζόμαστε χρόνο. Είναι αναγκαίο επίσης το να υπάρχει από όλους και τους φιλάθλους μας η απαιτούμενη υπομονή.

Για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, είπε: "Στο Champions League θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να εκπροσωπήσουμε άξια τον Ολυμπιακό. Ο όμιλος που πέσαμε, δεν είναι ο πιο δύσκολος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εμείς υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Σιόβας: "Το σημαντικό είναι η νίκη"

Ο Σιόβας από την πλευρά του που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού τόνισε: " Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το ότι πέτυχα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό. Το σημαντικότερο, όμως, από όλα είναι το γεγονός ότι πήραμε τη νίκη, που είναι και αυτό που μετράει περισσότερο.

Έχουμε έναν καινούριο προπονητή και προσπαθούμε να αφομοιώσουμε τη νέα φιλοσοφία που θέλει να έχει η ομάδα. θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια".

Για το αν θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό η διακοπή του πρωταθλήματος: " Δεν θα μπορούμε να δουλέψουμε όλοι μαζί, καθώς θα λείπουν από τις προπονήσεις οι διεθνείς. Ωστόσο, θα κάνουμε το καλύτερο όλο αυτό το διάστημα για να εμφανιστούμε ακόμα πιο έτοιμοι".

Για τον λόγο που αφιέρωσε το γκολ του στον Μήτρογλου: " Το είχαμε πει και από τη Βέροια, που βρισκόμουν στις φάσεις, ότι αν σκοράρω θα το αφιέρωνα σε εκείνον".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ