ΒΟΛΟΣ

Αμπασκάλ: "Μας ευχαρίστησε για την εμφάνιση ο Μπέος, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα"

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ στο ματς Βόλος - Ατρόμητος | 23 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ στο ματς Βόλος - Ατρόμητος | 23 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο τεχνικός του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, αποκάλυψε όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου ενώ για την εμφάνιση της ομάδας του υποστήριξε πως είναι θέμα ομαδικής δουλειάς.

Ο Βόλος συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν 2021-22 έχοντας τρεις σερί νίκες και το απόλυτο έως τώρα. Ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, μετά τη νίκη με 3-0 επί του Ατρομήτου εκτός από τα συγχαρητήρια που απένειμε στους ποδοσφαιριστές του μίλησε και για τα όσα τους είπε ο Αχιλλέας Μπέος στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

"Το γεγονός του ότι έχουμε μια παραγωγική ομάδα, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται. Πέρα από αυτό πρέπει να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μου με συγκίνησαν με την προσπάθειά τους, όπως συγκίνησαν και τον κόσμο που ήρθε σήμερα να μας δει.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, ωστόσο η ομάδα έχει δείξει τις ικανότητές της και είμαστε μια ομάδα με σεμνότητα. Έχουμε νεαρούς παίκτες που δουλεύουν και εξελίσσονται και περιμένουμε από αυτούς συνεχώς να βελτιώνονται.

Πρέπει να πούμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Για τις ευκαιρίες που παράξαμε υπάρχει πολύ δουλειά από πίσω. Το σημαντικό στοιχείο είναι η πίστη των ποδοσφαιριστών στις ικανότητές τους".

Για το τι του είπε ο Αχιλλέας Μπέος και τον πανηγυρισμό του:

"Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που ζει με πάθος το ποδόσφαιρο, ήρθε στα αποδυτήρια για να μας ευχαριστήσει για αυτό που είδε σήμερα. Το σήμα της καρδιάς απευθύνονταν στην σύντροφό μου που μέσα σε πέντε χρόνια με έχει συνοδεύσει σε πέντε χώρες".

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ