ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αμανατίδης: "Θα κάνω εκκαθάριση"

Αμανατίδης: "Θα κάνω εκκαθάριση"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, μίλησε με "σκληρή γλώσσα" στους ποδοσφαιριστές της ομάδας επισημαίνοντας πως θα κάνει εκκαθαρίσεις

Μετά από την βαριά ήττα από τον Παναιτωλικό με 4-0 στο γήπεδο του Αγρινίου, ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για κάποιους από τους παίκτες της ομάδας και είναι έτοιμος να πάρει "κεφάλια".

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στους παίκτες την Δευτέρα, τόνισε πως δεν πρόκειται να ανεχτεί την κοροϊδία από κάποιους και είναι έτοιμος να κάνει εκκαθαρίσεις στο ρόστερ.

" Σήμερα στην προπόνηση μίλησα τη γλώσσα της αλήθειας και είμαι αποφασισμένος, γίνουν δε γίνουν μεταγραφές, να κάνω ανασυγκρότηση. Με τον Πιερικό μπορεί να έχω 15 άτομα, αλλά αυτά τα 15 θα είναι ταγμένα στη νίκη", είπε αρχικά ο Περικλής Αμανατίδης και πρόσθεσε:

" Έχω αποφασίσει να κάνω την εσωτερική εκκαθάριση, που θα επιτρέψει στην ομάδα μας να ανασάνει. Δεν μπορώ να ανεχτώ την κοροϊδία και ο Αστέρας δεν είναι καμιά ομαδούλα. Πριν από τέσσερις αγωνιστικές ήμασταν στην 5η θέση και σήμερα είμαστε στη 14η, εξαιτίας διαφόρων παραγόντων. Ξανατονίζω, ότι γίνουν δε γίνουν μεταγραφές είμαι αποφασισμένος για τις δραστικές αλλαγές, που απαιτούνται".

Τέλος, σε εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι Παλαίμαχοι Αμπελοκήπων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, βράβευσαν με τιμητική πλακέτα τον προπονητή του Αγροτικού Αστέρα, Περικλή Αμανατίδη, για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ