ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αμανατίδης: "Με προβληματίζει η επιθετική δυστοκία"

Αμανατίδης: "Με προβληματίζει η επιθετική δυστοκία"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Περικλής Αμανατίδης προβληματίστηκε για την επιθετική δυστοκία της ομάδας του μετά το 0-0 με την Βέροια

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά παράλληλα προβληματισμένος που οι ευκαιρίες δεν γίνονται γκολ, είναι ο Περικλής Αμανατίδης.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ευόσμου, μετά το 0-0 με την Βέροια, τόνισε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου: " Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Β' Εθνικής. Απέναντί μας είχαμε μια ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία, που μας πίεσε στη μεσαία γραμμή, αλλά είμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και τελικά πήραμε το βαθμό.

Βέβαια, θα μπορούσαμε να φύγουμε νικητές από τη Βέροια, αφού είχαμε δύο ευκαιρίες, με τον Μπεκιάρη και τον Ουέλινγκτον, που όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Ξέραμε ότι οι γηπεδούχοι στην έδρα τους έχουν ενθουσιασμό και είπαμε μετα παιδιά, αυτόν τον ενθουσιασμό να προσπαθήσουμε να τον καλμάρουμε, πράγμα που το καταφέραμε.

Με προβληματίζει η επιθετική δυστοκία, αλλά ξέρω ότι είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας και πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, γιατί κάνουμε ευκαιρίες, αλλά δε μας βγαίνουν τα γκολ. Τελικά, από τη σημερινή αναμέτρηση κρατάμε το βαθμό, που σημειωτέον ήρθε παρά τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές, που δεν μας άφησαν να κάνουμε το κάτι παραπάνω
".

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ