ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Άλβες: Σχεδιάζει να επικαλεστεί τη μέθη ως ελαφρυντικό, ζητώντας την αθώωσή του

Dani Alves and Joana Sanz pose for photographers upon arrival at The Earthshot Prize Awards Ceremony, Alexandra Palace, England, Sunday, Oct. 17, 2021. (AP Photo/Scott Garfitt)
Dani Alves and Joana Sanz pose for photographers upon arrival at The Earthshot Prize Awards Ceremony, Alexandra Palace, England, Sunday, Oct. 17, 2021. (AP Photo/Scott Garfitt) AP PHOTO / SCOTT GARFITT

Ο Ντάνι Άλβες και η υπεράσπισή του σχεδιάζουν να επικαλεστούν τη μέθη, ως ελαφρυντικό και να ζητήσουν την αθώωση του Βραζιλιάνου πρώην ποδοσφαιριστή.

Ο Ντάνι Άλβες κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές της Βαρκελώνης από τις 20 Ιανουαρίου του 2023. Η πρόταση της εισαγγελίας κάνει λόγο για ποινή φυλάκισης οκτώ με δέκα έτη, σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του.

Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από την υπεράσπιση του πρώην ποδοσφαιριστή για να αποφύγει τη φυλάκιση. Ο Ντάνι Άλβες έχει αλλάξει την εκδοχή του περίπου τέσσερις φορές.

Τώρα θα υποστηρίξει ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ το βράδυ του συμβάντος και πως δεν αναγνώριζε τις πράξεις του.

Η υπεράσπισή του, με επικεφαλής το νέο δικηγόρο του, Ινές Γκουαρδιόλα σχεδιάζει να επικαλεστεί τη μέθη λοιπόν, ως ελαφρυντικό και να ζητήσει την αθώωση του πρώην ποδοσφαιριστή.

Η υπεράσπιση επιχειρεί να αλλάξει την εξέλιξη της υπόθεσης με την προσθήκη νέων στοιχείων, για να υποστηρίξει το εκδοχή της μέθης και της έλλειψης συνείδησης για τις πράξεις του Βραζιλιάνου.

Ο Άλβες θα υποστηρίξει επίσης ότι οι σεξουαλικές σχέσεις με το θύμα ήταν συναινετικές.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ