ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Άλβες: "Ο Μέσι δεν το απολαμβάνει στην Παρί, είναι εκτός τόπου εκεί"

Μέσι και Άλβες πανηγυρίζουν το τρίτο γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπιλμπάο στον τελικό του Copa del Rey
Μέσι και Άλβες πανηγυρίζουν το τρίτο γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπιλμπάο στον τελικό του Copa del Rey © 2015 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Ντάνι Άλβες αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα και εκφράζοντας τη γνώμη του, υποστήριξε πως ο Αργεντινός δεν περνάει καλά στην Παρί Σεν Ζερμέν και αυτό φαίνεται.

Για πολλούς ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί πλήρως στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρότι έχουν περάσει περίπου οκτώ μήνες από την ημέρα που ανακοινώθηκε από τον σύλλογο του Παρισιού.

Ο Αργεντινός σταρ έχει στοχοποιηθεί αρκετές φορές από τους φίλους των Παριζιάνων, οι οποίοι μάλιστα στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Μπορντό τον γιούχαραν, όπως και τον Νεϊμάρ.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα και καλός του φίλος, Ντάνι Άλβες, μιλώντας στο ESPN δήλωσε πως ο Μέσι δεν είναι ευχαριστημένος στην Παρί και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

"Για μένα, ο Μέσι δεν απολαμβάνει τον εαυτό του στην Παρί Σεν Ζερμέν, γιατί ο Λέο κάνει ένα παιχνίδι ξεχωριστό, και το κάνει όταν περνάει καλά, γιατί όταν περνάει καλά οι άλλοι το απολαμβάνουν. Εκεί είναι εκτός τόπου. Ο Λέο έζησε στο καλύτερο μέρος στον κόσμο για να κάνει αυτό που αγαπά (στη Βαρκελώνη).

Θέλω να επιστρέψει και αν είναι μαζί μου εδώ, για να απολαύσει τουλάχιστον λίγο περισσότερο απ' όλα αυτά. Ο Λέο μου έλεγε πάντα: "Πού θα είσαι καλύτερος από εδώ;" Και το επιβεβαίωσα, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από εδώ. Ακόμα και όταν έγινε γνωστό ότι έφευγε, του έστειλα το ίδιο μήνυμα που μου είχε πει εκείνος.

Για κάποιον λόγο δεν είναι εδώ και ελπίζω να επιστρέψει. Όλοι όσοι φεύγουν από εδώ το μετανιώνουν. Κάποιοι θα πουν όχι, γιατί δεν τους αρέσει να χάνουν, αλλά όλοι όσοι φεύγουν το μετανιώνουν, γιατί δεν θα είναι καλύτερα πουθενά αλλού", κατέληξε ο Βραζιλιάνος.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ