ΑΕΚ

Άλβες: "Η ΑΕΚ είναι σημαντική ευκαιρία για μένα, δεν σκέφτηκα να φέρω τον Ρονάλντο"

Ο Μπρούνο Άλβες μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Μπρούνο Άλβες μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Μπρούνο Άλβες παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό calciomercato, αναφέροντας πως η ευκαιρία που του έδωσε η ΑΕΚ είναι σημαντική, ενώ -κατόπιν σχετικής ερώτησης που του έγινε- επεσήμανε πως ουδέποτε σκέφτηκε να φέρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ένωση.

Από τις 7 Ιουνίου 2022 ο Μπρούνο Άλβες είναι ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ. Μιλώντας στο ιταλικό calciomercato, τόνισε πως η ευκαιρία που του έδωσε η Ένωση είναι πολύ σημαντική για εκείνον.

"Για μένα είναι μια σημαντική ευκαιρία. Μετά από πολλά χρόνια ως παίκτης ξεκίνησα ένα πρότζεκτ με μια ομάδα επιπέδου και είναι μια εμπειρία για να εξελιχθώ", δήλωσε και πρόσθεσε:

Υπήρξε η δυνατότητα να πάω τον Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Είχαν τραυματιστεί δύο αμυντικοί και ο Μέντες με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει. Ο Ρονάλντο μού είπε ότι θα με βοηθούσε να πάω στο Τορίνο. Τελικά, η Γιουβέντους επέλεξε τον Κάσερες.

Στο τέλος της συνέντευξης ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί να φέρει κάποια στιγμή τον Ρονάλντο στην ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο να απαντάει: "Όχι, όχι, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ