ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Θα ήθελα το παιχνίδι με τον Βόλο να γίνει αύριο, αν ζούσε ο πατέρας μου θα ήταν στην κερκίδα"

Αλμέιδα: "Θα ήθελα το παιχνίδι με τον Βόλο να γίνει αύριο, αν ζούσε ο πατέρας μου θα ήταν στην κερκίδα"
Ο Ματίας Αλμέιδα INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς, δήλωσε ότι θα ήθελε το ματς με τον Βόλο να γινόταν αύριο, ενώ θυμήθηκε και τον πατέρα του, ο οποίος αν ζούσε θα ήταν στην κερκίδα...

Η ΑΕΚ πέρασε από το Κλεάνθης Βικελίδης, επικρατώντας του Άρη 2-1 και πλέον είναι αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Αλμέιδα στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε να γίνει το παιχνίδι με τον Βόλο ακόμα κι αύριο, ενώ θυμήθηκε και τον πατέρα του, ο οποίος σίγουρα θα ήταν στην κερκίδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου: Για τα συναισθήματά του μετά το φινάλε του ματς: "Εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πριν το παιχνίδι είχα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και τους είπα ότι πρέπει να αντιδράμε καλά όταν χάνουμε την μπάλα, όπως στην προπόνηση. Εμείς έπρεπε να αντιδράσουμε και όλες μας οι αντιδράσεις είχαν να κάνουν με το δικό μας παιχνίδι. Κανείς από το σταφ δεν ασχολούνταν με το άλλο ματς.

Όταν έμειναν δέκα λεπτά ήρθε ο Ομάρ (Ζαρίφ) και μου είπε ότι ο αντίπαλος χάνει και από τότε έζησα τα χειρότερα δέκα λεπτά! Πρέπει όμως να κερδίσουμε και το τελευταίο παιχνίδι και είναι η πρώτη φορά που εξαρτόμαστε μόνο από εμάς. Θα ήθελα πραγματικά το παιχνίδι να γίνει αύριο! Θέλω να κερδίσουμε για να κάνουμε τον γύρο του θριάμβου. Αυτό που με γεμίζει είναι ότι βλέπω την ομάδα μου ανταγωνιστική. Απολαμβάνω και διασκεδάζω στη διαδρομή. Μαθαίνω από τις ήττες".

Για την αποθέωσή του από τον κόσμο της ΑΕΚ: "Είμαι ευγνώμων στον κόσμο. Έχω περάσει από διαφορετικά κλαμπ και είχα πάντα καλή σχέση. Η άφιξή μου εδώ ως άγνωστος έκανε εντύπωση σε κάποιους και για μένα ο κόσμος πρέπει να νιώθει ένα με την ομάδα.

Πάντα μας αρέσει να μας θυμούνται με αγάπη και όχι να μας βρίζουν. Φέρω το επίθετο του πατέρα μου και όταν ακούω το επώνυμό μου και όταν ακούω το επίθετό μου δεν μπορώ να μη συγκινηθώ. Αν ζούσε ο πατέρας μου θα ήταν στην κερκίδα και η κερκίδα θα ήταν ακόμα πιο έντονη".

Για τα πρωταθλήματα… θρίλερ που κατέκτησε πριν έρθει στην ΑΕΚ και πως αξιολογεί τη φετινή προσπάθεια: "Δυστυχώς κάθε φορά που ήμουν κοντά να κατακτήσω κάτι, έπρεπε να υποφέρω αρκετά. Η ζωή μου η ίδια είναι έτσι. Και είμαι ευγνώμων για αυτό, όμως η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είμαι… λίγο χαλαρός.

Απολαμβάνω το να ζω στην Ελλάδα, απολαμβάνω να είμαι προπονητής της ΑΕΚ και είναι εμπειρία ζωής. Από την πρώτη μέρα ήθελα να πάρω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, από τη μέρα που πήγα στο πρώτο γήπεδο πριν καν τελειώσει η κατασκευή".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ