ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Στο γκολ του Μασούρα ο διαιτητής είχε σφυρίξει πριν, άνθρωπος από τη διοίκηση του Ολυμπιακού με έβριζε"

Αλμέιδα: "Στο γκολ του Μασούρα ο διαιτητής είχε σφυρίξει πριν, άνθρωπος από τη διοίκηση του Ολυμπιακού με έβριζε"
Ο Ματίας Αλμέιδα INTIME SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη διαιτησία και τα παράπονα του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό, στο οποίο άνθρωπος από τη διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ τον έβριζε κι εκείνος δεν έκανε τίποτα.

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Ματίας Αλμέιδα σε ερώτηση που του έγινε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς ανέφερε ότι στη φάση του Μασούρα υπήρχε σφύριγμα πριν από τη φάση του γκολ, ενώ για το πέναλτι τόνισε ότι υπάρχει αντίστοιχη φάση με τον Πινέδα. Παράλληλα αναφέρθηκε και σε περιστατικό που άνθρωπος του Ολυμπιακού τον έβριζε και εκείνος δεν είπε τίποτα.

Ο Ματίας Αλμέιδα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου για τη διαιτησία τα εξής: "Αν έχετε γελάσει περισσότερο με διαιτησία από ότι τη σημερινή: Εγώ το παιχνίδι το κάνω ανάλυση. Πρώτα κάνουμε αυτό. Ήρθαμε για μια νίκη, ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πιέσουμε τον αντίπαλο. Αφιερώνουμε πάρα πολύ χρόνο για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Στα πρώτα 40 λεπτά η ΑΕΚ ήταν ανώτερη από τον Ολυμπιακό. Στα τελευταία τέσσερα λεπτά είχαμε απροσεξία και το παιχνίδι έγινε 2-1.

Ήταν όπως θα πρέπει να είναι ένα ντέρμπι. Τι κρίμα που δεν υπήρχε κόσμος, γιατί στερείται το θέαμα. Τώρα το άλλο θέαμα που υπάρχει σε κάθε παιχνίδι ο καθένας πρέπει να αναλάβει. Εγώ είμαι προπονητής, σέβομαι όλους τους αντιπάλους. Σήμερα ήταν ένας από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, με έβριζε και εγώ δεν είπα τίποτα.

Σέβομαι όλους τους ανθρώπους. Εσείς θα μου μιλήσετε για το γκολ και το πέναλτι. Οι διαιτητικές αποφάσεις ξεκίνησαν από το μηδέν. Υπήρξαν τέσσερα φάουλ και καμία κίτρινη. Αν θέλουμε τη σημασία της νίκης της ΑΕΚ, να μιλήσουμε με τον διαιτητή. Δεν προσπαθήσαμε να κερδίσουμε χρόνο.

Δε διαμαρτυρόμασταν για κάθε φάουλ όπως ο Ολυμπιακός. Υπήρξαν λάθοι και από τις δύο πλευρές. Στο πρώτο γκολ ο διαιτητής σφύριξε πριν. Αν ο διαιτητής σφύριξε, δεν πρέπει να πάει στο VAR. Δεν ξέρω αν ήταν χέρι ή όχι, εγώ είμαι χαρούμενος γιατί κέρδισα.

Για το άλλο με τον Κάλενς, υπήρχε αντίστοιχη φάση με τον Ορμπελίν Πινέδα. Να σεβαστούμε ο κάθε ένας τη δουλειά του άλλου. Μπορώ να απαντήσω σε ό,τι θέλετε γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ