PREMIER LEAGUE

Αλλάζει σελίδα η Γουέστ Χαμ

Αλλάζει σελίδα η Γουέστ Χαμ
Γουεστχαμ

Αλλάζει σελίδα η Γουέστ Χαμ καθώς η διοίκηση του συλλόγου έσπευσε να αποδεχτεί την πρόταση ύψους 85 εκατομμυρίων λιρών του Ισλανδού επιχειρηματία Έγκερτ Μάγκνουσον.

Ο τελευταίος ήρθε σε συμφωνία για την ανάληψη του 83% των μετοχών και θα διαδεχτεί τον Τέρι Μπράουν στην προεδρία αν και ενδεχομένως να παραμείνει στην ομάδα ως διευθυντής.

" Η πρόταση είναι άξια από οικονομικής πλευράς και λαμβάνοντας την ιστορία, τις τελευταίες εμφανίσεις αλλά και τις προοπτικές", δήλωσε ο Μπράουν για να συμπληρώσει:

" Ο Έγκερτ Μάγκνουσον είναι πεπεισμένος ότι ο σύλλογος μπορεί να συνεχίσει την σπουδαία παράδοση των επιτυχιών μέσα και έξω από το γήπεδο, προς όφελος των οπαδών της ομάδας".

Από την πλευρά του ο Ισλανδός δήλωσε:" Είμαι ενθουσιασμένος και με τιμά το γεγονός πως ο Τέρι Μπράουν και οι συνεργάτες του υποστηρίζουν την πρόταση μας για τη Γουέστ Χαμ.

Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση που είναι να δημιουργήσουμε ένα σπουδαίο σύλλογο με τον Άλαν Πάρντιου να ηγείται των προσπαθειών μας στο γήπεδο".

Μάλιστα αποκάλυψε την πρόθεση του η ομάδα να μετακομίσει από το Άπτον Παρκ στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου.

Ο Μάγκνουσον που είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας του και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, υποστηρίζεται από τον πολυεκατομμυριούχο Βτζογρκφουρ Γκούντμουντσον που είναι πρόεδρος Ισλανδικής τράπεζας.

Η Γουέστ Χαμ για την ώρα απογοητεύει με τις εμφανίσεις της καθώς βρίσκεται στις πέντε τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ενώ έχει μείνει και εκτός του Λιγκ Καπ.













TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ