ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άλκμααρ - Τβέντε 1-1: Η κόντρα του Χατζηδιάκου με τον Τζόλη δεν έβγαλε νικητή

Άλκμααρ - Τβέντε 1-1: Η κόντρα του Χατζηδιάκου με τον Τζόλη δεν έβγαλε νικητή

Η Άλκμααρ του Παντελή Χατζηδιάκου αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Τβέντε του Χρήστου Τζόλη, με το αποτέλεσμα αυτό να φέρνει τους γηπεδούχους στην 3η θέση της βαθμολογίας της Eredivisie και τους φιλοξενούμενους στην 5η.

Η Άλκμααρ και η Τβέντε άρχισαν πολύ καλά το φετινό πρωτάθλημα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές και στην 6η αγωνιστική της Eredivisie που το πρόγραμμα τις έφερε απέναντι, έδειξαν πως μόνο τυχαία δεν ήταν τα πρώτα αποτελέσματα, με την μεταξύ τους κόντρα να τις βρίσκει ισόπαλες 1-1.

Η γηπεδούχος, που είχε τον Παντελή Χατζηδιάκο στο αρχικό σχήμα της (κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας και έγινε αλλαγή στο 61') άνοιξε το σκορ στο 54', με ένα δυνατό σουτ του Όντγκααρντ που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο κίπερ.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι, που είχαν για βασικό τον Χρήστο Τζόλη (αγωνίστηκε στα αριστερά της επίθεσής τους, αποχώρησε στο 59'), βρήκαν τη λύση στο 81', με ένα άπιαστο σουτ του Ουγκάλντε να γράφει το 1-1 που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Σημειώνεται πως μετά από τη συμπλήρωση έξι αγωνιστικών η Άλκμααρ βρίσκεται πλέον μόνη στην 3η θέση με απολογισμό 4 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ η Τβέντε είναι στην 5η (ισόβαθμη με την 4η Φέγενορντ), μετρώντας 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ