ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άλκμααρ - Ουτρέχτη 5-1: Θρίαμβος για την ομάδα των Παυλίδη - Χατζηδιάκου στην ελληνική μάχη με τον Δουβίκα

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ουτρέχτη
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ουτρέχτη PRINT SCREEN TWITTER

Η Άλκμααρ ισοπέδωσε την Ουτρέχτη για την 9η αγωνιστική της Eredivisie με 5-1, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να ανοίγει πρώτος το σκορ στο 6ο λεπτό, σημειώνοντας το τρίτο του γκολ με τη ομάδα.

Η Άλκμμαρ πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική της νίκη στην Eredivisie το μεσημέρι της Κυριακής (17/10) απέναντι στην Ουτρέχτη του Τάσου Δουβίκα, ο οποίος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, με το εμφατικό 5-1.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν ιδανικά το ματς, με το πρώτο γκολ να έχει ελληνική υπογραφή. Ο Τζόρντι Κλάσι έφερε σε θέση βολής τον Βαγγέλη Παυλίδη, με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό να κάνει την προβολή προ κενής εστίας και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του, γράφοντας το 1-0 στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτό είναι το τρίτο γκολ του 22χρονου φορ, ο οποίος έχει επίσης μοιράσει και τέσσερις ασίστ με τη φανέλα του ολλανδικού συλλόγου. Η ομάδα του Πασκάλ Γιάνσεν ήταν κυρίαρχη καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και αποχώρησε για την ανάπαυλα, έχοντας προβάδισμα τριών τερμάτων. Στο 12' διπλασίασε τα τέρματα ο Γέσπερ Κάρλσον και στο 39' ο Ντε Βιτ έκανε το 3-0, για να επιστρέψει στο δεύτερο μέρος και να βρει ξανά δίχτυα στο 56'.

Η Άλκμααρ συνέχισε με τον πόδι στο "γκάζι", με τον Γκούντμουντσον να ισοπεδώνει την ομάδα του Δουβίκα, πετυχαίνοντας το τελευταίο γκολ της ομάδας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 87'. Τρία λεπτά μετά ο Τίμπερ πέτυχε το γκολ της τιμής για την Ουτρέχτη, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ