ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άλκμααρ - Αϊντχόφεν 0-4: Κράτησε στο μηδέν τον Παυλίδη κι έκανε το 16/16

Ο Γιόρμπε Φέρτεσεν της Αϊντχόφεν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σεβίλλη για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", Σεβίλλη | Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023
Ο Γιόρμπε Φέρτεσεν της Αϊντχόφεν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σεβίλλη για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", Σεβίλλη | Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 © 2023/JOSE BRETON/AP IMAGES

Η πρωτοπόρος Αϊντχόφεν πέρασε σαν σίφουνας από το Άλκμααρ με 4-0, κρατώντας στο μηδέν τον Βαγγέλη Παυλίδη και κάνοντας το 16/16 στην Eredivisie.

Η Αϊντχόφεν έκανε πάρτι στο Άλκμααρ και διέλυσε την τοπική ομάδα με 4-0 για τη 16η αγωνιστική της Eredivisie, κρατώντας διψήφια διαφορά από τη Φέγενορντ, συνεχίζοντας μόνο με νίκες στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Πέτερ Μπος ήταν καταιγιστικοί και σημείωσαν τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Ο Λουκ ντε Γιονγκ άνοιξε το σκορ με πέναλτι και οι Ισμαέλ Σαϊμπαρί και Σερζίνο Ντεστ νίκησαν τον Χόμπι Φέρχουλστ και ανάγκασαν τον Πάσκαλ Γιάνσεν να κάνει τριπλή αλλαγή στο 36'.

Ένας από τους παίκτες που αντικαταστάθηκαν ήταν ο Τιάγκο Ντάντας σε μία σπάνια παρουσία του στο βασικό σχήμα, όμως ο Βαγγέλης Παυλίδης παρέμεινε στην ενδεκάδα, ψάχνοντας το γκολ της αντίδρασης.

Ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 18 γκολ (μαζί με τον Σαντιάγο Χιμένες) δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, με την Άλκμααρ να δέχεται τέταρτο γκολ από τον Ντε Γιονγκ στο 2ο μέρος κι έπειτα από τον μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό αποκλεισμό να γνωρίζει και εντός έδρας συντριβή.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ