ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αλέξανδρος Κατράνης, ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας μπακ πίσω από τους Τσιμίκα και Γιαννούλη

Αλέξανδρος Κατράνης, ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας μπακ πίσω από τους Τσιμίκα και Γιαννούλη

Ο Αλέξανδρος Κατράνης ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τη Ρεάλ Σολτ Λέικ του MLS, σε ένα deal που τον μετατρέπει στον τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα μπακ πίσω μόνο από τους Κώστα Τσιμίκα και Δημήτρη Γιαννούλη.

Στη Ρεάλ Σολτ Λέικ ανήκει με κάθε επισημότητα ο Αλέξανδρος Κατράνης, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (02/04) η ομάδα του MLS ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο 25χρονος αριστερός μπακ, ύστερα από 2,5 γεμάτα χρόνια στην Πολωνία με τη φανέλα της Πιαστ Γκλίβιτσε, έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Μάλιστα, ο "Κάτρα" πραγματοποίησε και την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα του, στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί η Ρεάλ Σολτ Λέικ στην Πορτογαλία, με τον προπονητή του, Πάμπλο Μαστροένι να τον παρουσιάζει στους συμπαίκτες του.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού με τη Ρεάλ Σολτ Λέικ έχει διάρκεια δύο ετών, με την ομάδα του MLS να διατηρεί οψιόν για 1+1 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Κατράνης θα αμείβεται με 500.000 ευρώ ετησίως, το οποίο τον μετατρέπει στον τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα μπακ, πίσω μόνο από τους Κώστα Τσιμίκα και Δημήτρη Γιαννούλη που αμείβονται με 2 εκατομμύρια και 1.1 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Στα ίδια χρήματα με τον Κατράνη βρίσκεται ο Μπάμπης Λυκογιάννης που αγωνίζεται στη Serie A με την Μπολόνια. Πρόκειται για υπερδιπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του, σε σχέση με τα χρήματα που λάμβανε στην Πιαστ Γκλίβιτσε.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ