ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Αλέξανδρος Κατράνης είναι κι επίσημα παίκτης της Ρεάλ Σολτ Λέικ

Ο Αλέξανδρος Κατράνης στη φωτογράφιση για τη συνέντευξη στο SPORT 24
Ο Αλέξανδρος Κατράνης στη φωτογράφιση για τη συνέντευξη στο SPORT 24 GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Αλέξανδρος Κατράνης είναι κι επίσημα παίκτης της Ρεάλ Σολτ Λέικ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι και το 2025 με οψιόν επέκτασης για 1+1 χρόνια, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24.

Ο Αλέξανδρος Κατράνης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Σολτ Λέικ και το MLS, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του με μεταγραφή από την Πιαστ Γκλίβιτσε, επιβεβαιώνοντας του ρεπορτάζ του SPORT24.

Ο Έλληνας μπακ υπέγραψε για δύο χρόνια ενώ έχει προβλεφθεί οψιόν αγοράς για 1+1 χρόνια. το πρωτάθλημα στο MLS αρχίζει στις 22 Φεβρουαρίου, με τη Ρεάλ Σολτ Λέικ να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα την Ίντερ Μαϊάμι των Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ο Κατράνης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ανέφερε: "Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι υπήρχε η πιθανότητα να συμμετάσχω σε τόσο μεγάλο πρωτάθλημα σαν το MLS, με παγκοσμίως αναγνωρισμένες ομάδες και παίκτες, ήμουν πραγματικά πάνω από χαρούμενος.

Επίσης, ο τρόπος που ολόκληρος ο οργανισμός της Ρεάλ Σολτ Λέικ με προσέγγισε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ήταν εκπληκτικός. Οπότε αυτό έκανε εύκολη την απόφασή μου. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που σε λίγες μέρες θα γνωρίσω τους προπονητές και το επιτελείο και θα είμαι έτοιμος να προπονηθώ με τους νέους μου συμπαίκτες".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ MLS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ