ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αλεμάνι: "Ντεμπελέ και Γκάβι θέλουν να μείνουν στην Μπαρτσελόνα"

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος © 2020 LASZLO BALOGH / AP IMAGES

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμάνι, μιλώντας σε μέσο στην Ισπανία ανέφερε ότι ο Ντεμπελέ και ο Γκάβι θέλουν να μείνουν στην Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε ότι δεν υπήρξε συνάντηση με τον ατζέντη του Λεβαντόβσκι.

Η απώλεια της La Liga και ο πρόωρος αποκλεισμός στην Ευρώπη για την Μπαρτσελόνα την οδηγεί στο να ξεκινάει ήδη τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ήδη οι Καταλανοί έχουν προχωρήσει σε κάποιες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών με τελευταία αυτή του Ρόναλντ Αραούχο και απομένουν ο Γκάβι και ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Την ίδια στιγμή δεν θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις με τον Λεβαντόβσκι.

"Ο Ουσμάν Ντεμπελέ και ο Γκάβι θέλουν να συνεχίσουν εδώ. Είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους κρατήσουμε στην ομάδα. Έχουμε περιορισμούς για το μπάτζετ στους μισθούς, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί", ανέφερε ο Αλεμάνι για τους Ντεμπελέ και Γκάβι.

Για τον Λεβαντόβσκι ο τεχνικός διευθυντής των Καταλανών ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν υπήρχε συνάντηση με τον ατζέντη του Λεβαντόβσκι. Επίσης, δεν μου αρέσει να μιλάω για τις διαπραγματευτικές διαδικασίες, είναι κάτι ιδιωτικό, συν ότι σαν ομάδα δεν μας αρέσει να μιλάμε για παίκτες που έχουν συμβόλαια με άλλες ομάδες".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ