ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Πρέπει να φτάσουμε τους 40 βαθμούς, τόσοι χρειάζονται για τη σωτηρία"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπενφίκα
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπενφίκα © 2022 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Η αφαίρεση 15 βαθμών από την Γιουβέντους έχουν αλλάξει εντελώς τους στόχους της, με την Ευρώπη να μοιάζει μακρινό όνειρο και τον Μάσιμο Αλέγκρι να τονίζει πριν το ματς με την Σαλερνιτάνα πως, όσο και αν είναι αστείο, στόχος είναι η παραμονή.

Η Γιουβέντους ξεπέρασε το εμπόδιο της Λάτσιο και κράτησε ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης του Coppa Italia, έχοντας να δώσει δύο ματς στα ημιτελικά με την περυσινή Κυπελλούχο Ίντερ, ωστόσο στο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο Μάσιμο Αλέγκρι.

Η ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών που επιβλήθηκε στην βέκια σινιόρα για την υπόθεση με τα ψευδή λογιστικά στοιχεία την έριξε στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα και την έθεσε νοκ-άουτ από τη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, με τον προπονητή της Μάσιμο Αλέγκρι να ξεκαθαρίζει ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Σαλερνιτάνα πως θα πρέπει πρώτα από όλα να μαζέψει βαθμούς για να διασφαλίσει την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

"Βλέπουμε την βαθμολογία και το ματς με την Σαλερνιτάνα είναι μάχη που δίνει στην ουσία έξι πόντους. Θα είναι ένα δύσκολο ματς σε ένα δύσκολο περιβάλλον και θα είναι πολύ σημαντικό να το αντιμετωπίσουμε με σωστή προσέγγιση.

Οφείλουμε να φτάσουμε στους 40 πόντους (σ.σ. η Γιουβέντους έχει τώρα 23 μετά από 20 αγωνιστικές) που είναι αυτοί που εξασφαλίζουν τη σωτηρία, μου έρχεται να γελάσω αλλά αυτή είναι η κατάσταση.

Ο πρώτος στόχος είναι να φτάσουμε τις ομάδες που είναι μπροστά από εμάς στη βαθμολογία", τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως στο εκτός έδρας ματς με την Σαλερνιτάνα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπονούτσι, Πογκμπά και Παρέδες.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ